Връзка или флирт на почивка - кои зодии ги предпочитат?

Някои търсят забавление, други пискат да са сами
11 юли 2023 19:56, Иванка Гъркова
4
Връзка или флирт на почивка - кои зодии ги предпочитат?
IStockphoto

Лятото е в разгара си и е време за планираната лятна почивка. Докато мнозина обичат да ходят на планина, за да се възползват от прохладата, други се ориентират към морето у нас или в чужбина. И както се предполага, за седмица или повече, се опитват да се отърсят от всички проблеми и релаксират. А някои дори намират време за флиртове или запознанства, надяващи се да започнат нова връзка.

Може би сте се чудили как вашата необвързана приятелка пристига на морето и още първата вечер си намира желаната компания. На другия ден вече може да е сваляна от други представители на силния пол. В това няма нищо лошо. Все пак всеки сам решава как да се забавлява на почивка. Но не бива да забравяме и за случаи, при които някои са открили сродната си душа именно по време на отпуска, докато си четат книга на плажа или пият коктейл на бара.
 
Според астролози, това, че някои търсят флирт или връзка на почивка е заложено в тяхната натална карта. И доста зависи от зодията им. В тази връзка Мишел Бел коментира, че хората, които са най-склонни към такива отношения, имат нещо общо. Всеки от тях има уникални черти, определяни от зодиакалния му знак. Освен че могат да си намерят гадже по това време на годината, те са отворени за приключения и нови преживявания. Което означава, че няма да са тъжни дори и след един кратък романс.
 
Кои зодии са склонни да си намерят гадже или нещо за една нощ?
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Като едни от най-социалните в зодиака, на Близнаците не им трябва много, за да установят връзка с някого. А когато са на почивка, техният „естествен чар и неустоима природа“, както казва Бел, са още по-силни.
 
„На почивка тяхната жизнена енергия се засилва, което ги прави център на всяко парти. Те определено не страдат от липса на внимание“, казва астрологът. Близнаците се справят с общуването с големи тълпи от хора и могат да бъдат доста увлекателни за околните.
 
Адаптивността на представителите на въздушния знак им помага да превключат на приятелска вълна към непознатия по време на ваканция. Дори и след нейния край всичко да свърши, те ще са доволни от преживяното.

 

 

Как всяка зодия си създава проблеми в дългосрочната си връзка

 

 

 

Най-страхотните родителски качества, според зодията

 

 

 

 

Хороскоп за седмицата - какво да очаквате? 

Везни (23 септември – 22 октомври)
 
Везните са от въздушните зодии, които имат харизма и са склонни да очароват хората още от първата среща. „Те са известни с това, че ценят любовта, красотата и всички романтични неща“, казва Бел. И добавя, че са с вродено желание за връзка и хармония, но пък и ги влече да изкарат една по-страстна и нестандартна ваканция.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Пропуснали сте ме преди 9 месеца
И аз, и аз, и аз! И аз харесвам флиртове и връзки, които се случват на морския бряг и си остават там.
2
0
 
4
 
! Отговори
Ленчето зодия Мурва преди 9 месеца
Зодията няма значение. Важното е п-ишката да му е голяма и твърда.
1
0
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 9 месеца
Ква връзка бе братче кой ти ходи на бостан с диня. Праскаш в земята хапваш едно парче и минаваш на следващите карпузи

Спонсорирани публикации