Левски тръгна с победа в Европа, отупа Шкупи в Скопие

"Сините" спечелиха с 2:0
Обновена: 28 юли 2023 00:01 | 27 юли 2023 23:58, Красимир Ангелов
77
Левски тръгна с победа в Европа, отупа Шкупи в Скопие
Снимка: БГНЕС, архив

Левски победи с 2:0 като гост северномакедонския Шкупи в мач, игран в Скопие. Така "сините" взеха комфортна преднина преди реванша в София след седмица.

Головете за Левски отбелязаха бразилците Уелтон и Роналдо.

В крайна сметка "сините" взеха ценен успех преди реванша на “Герена” след седмица. Дебют за тима на Николай Костов записа новото попълнение Асими Фадига, която влезе като резерва през второто полувреме.

Победителят от двойката ще играе в следващата фаза срещу Апоел Беер Шева (Израел) или Пеневезис (Литва). Тази вечер израелците победиха у дома с 1:0.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 64: Льольооо, кат не влиза полиция, що същите лайнаари са ги насочили натам ? Руско-сръбски боклуук
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те сигурно и знамена са веели от колите :) Мамини убавци...
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Възрожденци как продължават да насаждат омраза, пишейки че албанците са македонци. Чаир е албанска територия в Скопие. Там дори и полиция не стъпва. Интересно подуенци какво са очаквали, като са нахлури там с викове "Мръ сни шиптъри"
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чета тук че македонците са наръгали човека, образовяйте се преди да пишете и да насаждате омраза. Много сте слини на писане, отидете в Чаир, Бутел, с.Слупчане, с.Арачиново...и да ви видим колко сте силни. Там не влиза нито полиция. И не македонците не са ви били, албанците бяха, има много голяма разлика. Не одобрявам насилитето, но сте силни само на писане. Когато трябва да излезете да протестирате, няма ви никакви, но можете да хулите всичките че не стават за нищо, но ще лежите на дивана.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе албанците ли дойдоха да бият запалянковците наркомани в Подуене или подуенци отидоха да ги дразнят насред албанската махала ?
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Истината : Българските ултраси от Левски са бити от албанците в албанския квартал на Скопие .Тук няма и един замесен македонец .Оплакванията отправете към албанците .Ще научите и албанското ме име и ще разберете че всичко случило се е бой между запалянковци и тук политика няма ...и какво ще се случи..Крим и Донбас вече са руски..какво друго трябва да се случи. Ще се случи на украйна и запада и сащ,които провокатори на тази братоубийствена война..всеки ден убиват млади хора и от двете страни..и всичко това благодарение на сащ..
39
1
 
13
 
! Отговори
до 65 преди 8 месеца
Няма лошо в чужденците, но да са 5-6-7 като в Левски, а не 11 като в Лудогорец и ЦСКА... Защо Хърватия дръпна брутално във футбола? Защото на клубно ниво са ЗАДЪЛЖЕНИ да пускат поне по трима титуляри под 21 хървати. Тука го направиха това с 1 такъв. Лудогорец вкара едно момче титуляр в мача с Левски и го изкара след 30 секунди игра уж заради контузия. Лудогорец и ЦСКА-София в момента са ВРАГ на българския футбол. Като ЦСКА-р го казвам това. Един Турицов и това са българите...
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Левски имаше по-малко българи от другия отбор, нормално е да бият
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ха сега македонците да си гледат "Трето полувреме"!
36
2
 
14
 
! Отговори
К9 преди 8 месеца
Жалко, че на реванша в София няма да дойде нито един шиптар или македонец. Тия оtrenku св правят на отворени само в гадната им държавица, но не си показват носовете навън. А колко хубаво щеше да бъде, ако дойдат феновете им насред София!
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Макетата, лека полека албанците ги завладяват, лошото е че май нищо не могат да направят
34
1
 
6
 
! Отговори
До62 преди 8 месеца
Поздравления за коментара, такива трябва да са феновете в България, да милеят за българското и да не се чудят как само да се бият по време на мач между агитките
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубав ден!
32
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЦСКА-р съм. Поздравявам Левски, гледах и двата мача снощи. Този терен беше престъпление. Разбира се, че пречи на по-силния Левски. И то много. Левски победи с опит и класа. Млади българи в състава- това е бъдещето. За жалост, хич не одобрявам, че ЦСКА се превръща в Лудогорец- скъпи наемници без топки. Срам! Можеха да ни опукат и с 0:4. Така е във футбола. Един мач си велик, а на следващия се излагаш.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 8 месеца
Пффф,а твоя литекс-ццка,какво направи,г-ганчев,не разбра ли,че тези,които се пишат,арменци тоест,"армейци"не стават за нищо,оставяй ги и да отиват ,където е мястото им.
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кух човек!
29
1
 
8
 
! Отговори
ГЕРЕН ЦСКА ТА ЦСКА?? преди 8 месеца
ТА КАЗВАЙТЕ ПОНЕ КОЕ ЦСКА. ТИРЕ ИЛИ ЕФА БЕТА ГАМА. А ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ ХВАЛА.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българските отбори имат предимно победи над румънците, единствено ЦСКА със своите вечни загуби от румънски отбори, ни води назад
27
1
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 8 месеца
Румънците не хапят и не ядат хора не знам защо драги зрители българската петолъчка като чуе за румънски отбори и излиза със свалени *** ?!?
26
8
 
20
 
! Отговори
за РСМ преди 8 месеца
Аз от 100 години ви пея, че България има нов съсед................Велика Албания............държавата РСМ е проект на масоните и глобалистите за да отслабят България, така както Украйна е използвана от масоните и глобалистите за да се отслаби Русия!!!

Спонсорирани публикации