Алексей Петров убит с автомат, два куршума са влезли в тялото и в главата

Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони
Обновена: 18 авг 2023 13:11 | 18 авг 2023 13:04, Нели Христова
164
Алексей Петров убит с автомат, два куршума са влезли в тялото и в главата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Аутопсията на Алексей Петров и резултатите от нея са приключили, предаде bTV. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата.

Още по темата

48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат. Тялото на Алексей Петров все още се задържа.

Все още няма информация дали има гореща следа за причините за покушението, както и кои са предполагаемите извършител и поръчител. Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в района.

В публичното пространство версиите стават все повече - смърт заради влияние в политическия сектор, в службите или амбиции в икономическата сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 8 месеца
след епопеята с дългоцевни оръжия и излишни свидетели, днес разбираме че т.нар хидрошокови патрони са специални. кво ли ше стане ако некой обясни на експертите и журналистите, че при всяка огнестрелна рана има и хидрошок?
149
1
 
6
 
! Отговори
До148 преди 8 месеца
"Разбирач"имаш ли на идея какви поражения дава експанзивният боеприпас при съприкосновение,без значение какъв калибър е бил той,дали 7.62 или 5.45 mm,той увеличава своят диаметър двойно и мазалото става пълно?Аман от профани които се опитват да създават впечатление!
148
0
 
7
 
! Отговори
Троя преди 8 месеца
Първо беще пушка, сега се оказа, че е автомат. До края на месеца да не се окаже, че е било гаубица. А, както спомена един колега по долу, тая охрана да не би да се е изпарила случайно. Дума не обелват по въпроса, все едно не са били там. Дали няма до края на следствието и тримата да дадат "фира". Я инфаркт, я инсулт, я някоя трудова злополука, че напоследък бая зачестиха, особено "сърдечно - съдовите" проблеми.
147
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
всъщност hollow point патроните са направени да цъфнат, за да предадат по голяма кинетична енергия и да спрат обекта, като го съборят, и като цъфнат да не влизат дълбоко под кожата и да не нанесат смъртоносни поражения като не достигнат до жизнено важни органи. много разбирачи тук, чели недочели.
146
1
 
3
 
! Отговори
Интересно преди 8 месеца
Статиите за убийството взеха да изчезват. Остана май само тази и статията с коментара от БСП, в която опорната точка на т'роловете е не да се коментира самото убийство а да се оплюе БСП. Това поне показва кой би трябвало да е замесен - някой от "сглобката".
145
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Значи дамата е простреляна с обикновени патрони а само него са го гръмнали с хидрошокови патрони все едно оня е носил 2 вида патрони. Нещо баш не се връзват нещата тука!
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Едно сърце и две ръце, спряха да бият.
143
2
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 8 месеца
Стреляно е с прашка и хидрошокови камъни-яйца запартъци!
142
1
 
7
 
! Отговори
до 141 преди 8 месеца
Патроните се разширяват след навлизане в обекта, което се оприличава като форма с нарастване (чашката)на гъба, за да се увеличат вътрешните разкъсвания и да се намали шанса патрона да напусне обекта.
141
0
 
6
 
! Отговори
До 121 преди 8 месеца
Синът на Пепи Еврото беше отведен от баща си с хеликоптер до Турция и от там в Дубай. Щом детето не е върнато на майката, значи Пепи Еврото е жив и здрав, а смъртта си може да е инсценирал. Никой не е видял реално труповете на хората, за които се казва, че са убити. Възможно е да сменят самоличност и да живеят без никой да знае, че са живи.
140
0
 
9
 
! Отговори
До139 преди 8 месеца
Тоя вид патрони с изпразнен връх стават като гъба при съприкосновение с целта и са направени точно за по големи поражения,не напразно са го кръстили *цветето на смърта*
139
2
 
11
 
! Отговори
Къде са охранителите преди 8 месеца
Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави щяха да ги покажат. Не е ясно къде са изобщо.
138
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И жената ли е улучена с хидрошоков патрон от същия калибър и за какво са били нужни хидрошокови патрони уж беше обикновена пушка от стара марка до последна модерна с огнева мощ,а сега специална,че и автомат стрелящ с такива патрони под вода при налягане под водното ниво,че още пеша побегнал,че на велосипед се прехвърлил,а в коя посока като пътеката била с наклон и в единия край била едната кола,а в другия другата,коя преследвал,че към нея е паркирал за да проследи за срещата и бързо да изчезне.
137
0
 
9
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 8 месеца
До Анонимен 127 Какви 50метра ? Писаха че килъра е бил на 3-4 метра зад тях. Ама гълъбчетата не са го усетили.
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стреляна е с китайска въздушна самозарядна пушка.
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Ужас да но това е точно така обикновенни дори доста интелигентни хора по различни начини са тормозени от хора близки до властта и биха могли да паднат жертва без да имат вина или защото чисто и прросто престъпните елементи се разхождат на свобода или никой не ги наблюдава и са толерирани..
134
0
 
5
 
! Отговори
Я па я..! преди 8 месеца
До Анонимен 134 Нали беше с бринике за трактори ?
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
124 и 127...не забравяйте,че има карабини които се водят автомат.Има много ловни такива.Така се водят. Не вкарваш патрона ръчно в цевта,а става автоматично.Най-вероятно за такова става въпрос.
132
2
 
13
 
! Отговори
Ангеларий преди 8 месеца
Абе къде е Тиквата? Скрил се е мишока. Умира от страх. Според мен може спокойно да излезе от дупката и да си дрънка дивотиите. Вече никой не му обръща внимание.
131
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много интересно кой допусна такава личност във високите етажи на власта. Ами щом е така каква ни е държавата и кой де факто ни управлява.

Спонсорирани публикации