Адвокатът на Божков: Алексей Петров и Васил Божков изобщо не се познаваха

Техните пътища никога не са се пресичали, допълва той
Обновена: 25 авг 2023 16:26 | 25 авг 2023 16:25, Нели Христова
96
Адвокатът на Божков: Алексей Петров и Васил Божков изобщо не се познаваха
Снимка: БГНЕС

Процедурата се спазваше от властите в Абу Даби и от властите на Летище София. Васил Божков беше задържан за 24 часа. Сега ще бъде откаран в МВР болница за преглед, а след това евентуално ще бъде разпитан от прокуратурата. Той се върна съвсем доброволно и при първа възможност, защото до завчера той нямаше разрешение от властите в Дубай да напуска страната от съображение за неговата сигурност. Върна се, за да изчисти името си пред съда.

Това заяви адвокатът на Васил Божков швейцарецът Стоян Баумайер, който пристигна заедно с бизнесмена, обвинен в 19 престъпления, от Дубай, но отказа да коментира причината за ареста на Божков.

"Алексей Петров и Васил Божков изобщо не се познаваха. Техните пътища никога не са се пресичали", заяви още той.

Адвокатът посъветва да бъдат следени социалните мрежи на бизнесмена през следващите дни, където ще има повече информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Киев преди 7 месеца
Сега един пише бизнесмена шефа на ГЕРБ му показа среден и за това сега има само Херб като палач за двете страни били наели АП се доказва от СРС -та които колко са законни но показват кои хора се крият зад парите и властта. Нищо не разбирам но никой не бяга от власт.
90
0
 
1
 
! Отговори
До 90 анонимен преди 7 месеца
Ти май наистина си недоразбрал и недей пиши повече тъй като не разбираш
89
1
 
3
 
! Отговори
Недоразбрал преди 7 месеца
Какви песни щяхте да пеете ако при наличие на писмено оплакване за рекет и заплаха за живота на братята Найденови,Гешев си беше свил куйрука и си беше затраял?Всички щяхте да ривете в хор!И какво трябва да прави Гешев като главен прокурор?Да се свива и да целува ръка на бан,дитите ли?!Много не ставате,много сте тия дет ви мързи и сънувате времената когато се търкаха билетчетата и ви се подхвърляха кухи надежди и бълнуваници!!Минаха времената на олиготъпанарите,но те май не го разбраха?!
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не нужно убиецът да познава жертвата. Но поръчителят Радев познава и двамата: единият му е спонсор, а другият - неудобен свидетел.
87
3
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 7 месеца
Върна се черепа и зат,ролената фабрика се пусна в оборот?!Какво му е направил Боко на черепа и кой е черепа,че Боко да го е страх?!Май Боко беше 12 години премиер на БГ и изгради една нова държава въпреки черепа,мустака,бобокови,маютки,баневи,Еленени Йончеви и так дале?!Даже черепа трябва да целува ръка на Боко,щото ако последния не плащаше редовно и добре пенсиите,то кой и с какво щеше да търка билетчетата!Черепа се ошета сам,щото е лаком и заплаши съдружниците си,които се оплакаха на Гешев!
86
2
 
4
 
! Отговори
mne преди 7 месеца
ооо, при първа възможност дошъл, моля ти се. Да не свърши като Алексейчо накрая.
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мъртвият неможе да говори. Сега черепа се бори да влезе и той в пералнята...Затова може да говори за покойници, колкото си иска. Няма кой да го обори.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не е нужно, баретиДС-мутри, червени олигарсиДС, и т.н. да са се познавали лично, за да водят война помежду си, за овладяване на бизнеси и влияние в държавата, или да играят заедно против някого. За това си имат хора...платени добре.
83
1
 
7
 
! Отговори
i'm преди 7 месеца
Ама разбира се, че не са се познавали! При случката, която му се случи на Петров, сега всички ще обясняват, че само по телевизията са го виждали! Но убеден съм, че и на Божков някой му крои капа. Ще видим...
82
1
 
7
 
! Отговори
Какво толкова комент преди 7 месеца
Какво толкова коментирате!? Един избягал престъпник с много пари се завръща и какво оттова!? Да не си мисли, че животът му ще остане същия!? Естествено, че не! Ще го осъдят, за да се докажат пред ЕС и САЩ, ще попълнят липсите в хазната с конфискуването от него имущество, а той ще лежи в затвора и не много скоро след това ще отиде в последния си път!
81
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Истински българин ,Браво!Заради носталгия по Родина е съгласен да се предаде на бг власти.
80
4
 
4
 
! Отговори
ДЖО БАЙДЪН преди 7 месеца
ПП-ДБ, ББ, ПЕЕВСКИ, ЧЕРЕПА И КОЗЯК ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАМЕ!
79
6
 
6
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 7 месеца
НИЕ С БОЙКО И ЧЕРЕПА ВЕЧЕ СМЕ ПРИЯТЕЛИ! Я ПО КРОТКО!
78
0
 
5
 
! Отговори
И заради това Божков преди 7 месеца
се връща от Дубай? А Трактора е убит. Божков е сключил сделка, която може да засегене и неподозиращи. Наклеветени. Дори от "Тихина".
77
2
 
6
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 7 месеца
Мирише на сделка между Черепа и Боко. Боко вдига обвинянията, а Черепа забравя за рекета. Прокуратурата вече изпра Боко за снимките на Шкафчето. Ако стане туй, Киро и Кокор да фащат самолета от терминал 2. Нямат мноо време.
76
4
 
1
 
! Отговори
ост преди 7 месеца
В Банкя дигна ли кръвното Бахуят.
75
0
 
6
 
! Отговори
Конникът без глава преди 7 месеца
Подземния свят командва надземния.Мафия от всякъде.Мутрите са навън в чужбина ,но има много и тук.
74
0
 
5
 
! Отговори
ЗА ПО СИГУРНО? преди 7 месеца
АМА ЗАЩО НЕ Е ЛЕТЯЛ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ САМОЛЕТ, КАТО ГОТВАЧА, АМИ С РЕДОВЕН ПОЛЕТ?
73
6
 
5
 
! Отговори
Кво става е? преди 7 месеца
Предстаам си на Боко какво му е тия дни. Сигурно не е на себе си. Вероятно за това не излиза по медиите.
72
0
 
14
 
! Отговори
30 години рестарт преди 7 месеца
Сега само чакаме да се върне и Пламен Галев с хеликоптер и Таки да акустира с яхта на морето и може да си спретнем чисто нов преход.

Спонсорирани публикации