Левски се бори, но загуби от Айнтрахт, Лудогорец с престижен успех над Аякс

Разградчани продължават в групите на Лигата на конференциите
31 авг 2023 23:33, Красимир Ангелов
135
Левски се бори, но загуби от Айнтрахт, Лудогорец с престижен успех над Аякс
Снимка: Lap.bg

Левски не успя да сътвори чудото в Германия и да елиминира Айнтрахт Франкфурт, след като загуби реванша от плейофите в Лигата на конференциите с 0:2.

"Орлите" спечелиха с голове в края, след като Джесик Нганкам откри резултата в 79-ата минута и хвърли в екстаз феновете на домакините на стадион "Дойче Банк Парк".

"Сините" веднага се хвърли в атаки да изравняват, оставиха свободни пространства в защита и в 86-ата минута Ели Скири сложи точка на спора, след като се разписа след асистенция на Нганкам.

Така с общ резултат 3:1 от двата мача, един от най-силните отбори в Бундеслигата се класира за груповата фаза на турнира.

Всичко за мача Айнтрахт - Левски четете тук

Лудогорец пък записа престижна победа с 1:0 срещу Аякс на "Йохан Кройф Арена" в реванша от плейофния кръг на Лига Европа. Така разградчани отпаднаха достойно от надпреварата с общ резултат 2:4 и ще продължат в третия по сила европейски клубен турнир Лига на конференциите.

Резервата Матиас Тисера вкара единствения гол през второто полувреме.

Всичко за мача Аякс - Лудогорец четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ преди 7 месеца
А Цецка "Европейска" с колко я размазаха тия Сепси ли, Пепси ли? 0:6....плюс 4 греди...Абе към 0:10 реално....Моля дръжте се "мъжки".....
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Левскарските *** се бяха оляли от радост за резултата 1:1 на собствен терен и публика,което като резултат си е нищо! Но това говори красноречиво за нивото им на реална самооценка,взеха се много насериозно и си пвярваха напразно! Да побеждаваш по мъжки,не е като да биеш беззащитни жени,да хвърляш димки и пиратки,да всяваш страх,да размахваш чукове и да рушиш паметници! Да бъдеш *** и вандал! Получиха си точно това,което заслужават,изядоха голям бой и ги размазаха! Има БОЖИЕ ПРОВИДЕНИЕ
86
3
 
11
 
! Отговори
Сашко преди 7 месеца
Опълченците на Шипка! 90 минути бетон . Страх и безидейност . Да играеш за дузпи пък там каквото стане ...Да, Ама късмет веднъж. Късмет втори път ...Хайде , стига. Два гола в 96 минута абсолютно случайни. Но супер късметлийски . Имаха нужда малко в Европа. Поиграха . След 15 години пак . За отбор с този капацитет си е направо грандиозно постижение.
85
6
 
10
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
Велик Айнтрахт. Смаза по всички показатели биячите на жени и трошачите на паметници. На всеки мач на Увфски ще викам за противника. Давай Айнтрахт, маааааачккааааййй.
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пенебрегнаха един от основните апостили. Победата не е на всяка цена и няма значение ако тя оронва честта. Не разбирам В София Левски надигра Франкфурт, пък там отидоха и паркираха автобуса. Разбирам да играят дефанзивно, ако напред имат нещо на контра, но те и това нямаха. Но какво разбирам аз?
83
2
 
8
 
! Отговори
Чорбаръ преди 7 месеца
Лефски без голово положение,9 в защита и грозна игра.Все пак има.логика във футбола и по силния намира начин да им говкара без плюнка.КЗЛ
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нашите се изнервиха на съдията, айнтрахт използва точно това изнервяне. В такъв мач когато насреща играят на макс противника използва всяка възможност. Да топката при головата атака за 1:0 трябваше да бъде във владение на Левски, не за Айнтрахт. Имаше фал, който не беше свирен. От там онези си изградиха атаката докато Левски беше с 10 човека на терена.
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ясно, че Айнтрахт са класа над Левски, но и съдията (имаше три положения) много арогантно подпря Айнтрахт. Де факто първият гол на Айнтрахт се случи когато бяха с човек повече на терена, след като разбиха главата на Рикардиньо. А Уелтън беше повален пред наказателното им поле с прийом от борбата и не последва нищо. Това са факти. Безспорни факти.
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз си легнах след края на първото полувреме с мисълта, че ако има нещо интересно ще ме събудят гърмежите. Все пак живея в левскарски квартал, недалеч от стадиона. Събудих се в 6,30 ч. и разбрах, че във футбола все пак има логика и е трудно отбор от нашия "шампионат" да се противопостави на отбор от Бундеслигата. Иначе онзи щастлив гол на Фадига ще се помни дълго. Но този късметлийски гол не може да промени реалностите.
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Левски паркира автобуса и напред нямаше чисто положение.. Айтрахт си биха заслужено.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Значи трябва да променим реалността.
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Отборите играха добре, но реалностите са такива! Германия и Холандия са неизмерими във футбола в сравнение с България!
76
9
 
4
 
! Отговори
Само Левски! преди 7 месеца
Дори да хулят и да мразят, аз гордо следвам идеал, кован в история вековна и в битки, спечелени без жал. И завинаги с теб, и навсякъде с теб, никога не ще останеш сам! Ти си всичко за нас и ще пеем със глас, ти си славен Левски София!
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тирейците налазили статията, единствената им радост в живота са неуспехите на другите. Няма по-злобни и завистливи индивиди от припознавачите.А Левски не заслужаваха да продължат, не става само с опълчение, да бяха пробвали някакви атаки и удари
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
УЕФСКИ СЕ БОРИ КАТО ПОР БЕЗ КРАКА
73
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма друг отбор в българската футболна история като ЦСКА да се сцепи на две. Това е много голямо падение за цялата им "общност". Това с Левски никога не може да се случи. Хубаво го запомнете прасенца.
72
3
 
9
 
! Отговори
Я преди 7 месеца
Снощи Левски бяха на ниво ( ама от трета лига)
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 101 Гневен българинщо си тъй гневен бря. Вземи си дозата
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Къде са цуцекарските отборчета ! Селото на Стойнето фалира, другите две грухтят отчаяно.
69
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Левски да се връщат да играят на село, техните фенове там се чувстват като у дома си