Обувки за есента - 5 модела, които да носите цял сезон

Независимо от времето, те трябва да са ви под ръка
7
Обувки за есента - 5 модела, които да носите цял сезон
Снимка: iStock

Това е най-старият трик в модата - когато не можете да решите какво да облечете, избирате едно нещо, било то облекло или аксесоар, и изграждате тоалета си около него. Най-лесната основа, която може да положите, е един невероятен чифт есенни обувки.

Независимо дали носите визия, направена с ваши любими елементи от гардероба, или изпробвате нещо различно и по текущите тенденции, обувките ви ще бъдат спокойката, която да държи целия тоалет заедно. Смяната на мокасини с ботуши или сабо с пантофки напълно променя настроението и именно това е методът, който трябва да използвате тази есен.

Есента официално си показва красивата глава за 2023 година, което ни напомня, че е време да помислим за смяна на стила. Нека да започнем от най-лесното, а именно обувките.

Обувки за есента - 5 чифта, които да носите цял сезон

Пантофки
Пантофките официално се възраждат и макар повечето от нас да ги свързват с гимназията и тийнейджърските години, на пазара има няколко чифта, които са напълно подходящи за офиса и възрастни срещи. Може да изберете модели от кожа или велур, с катарама или изчистени. Пантофките ще внесат малко френска атмосфера в есенния ви гардероб, като можете да ги обувате в началото на есента, когато дъждовете все още не са толкова често явление.

Мокасини
До този момент мокасините се превърнаха в основна част от гардероба ни. Но през 2023 година има безброй възможности за избор, за да сте сигурни, че имате перфектния чифт за стила ви. За да бъдете малко по-разнообразни, изберете по-обемен модел. Ако вашият стил е по-класически, плоските мокасини, вдъхновени от мъжкото облекло, са идеални за вас. Изберете чифт в забавен цвят или модел, за да добавите изпъкналост към всичко, с което комбинирате обувките.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: обувки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Обувките в предната част където са пръстите, трябва да бъдат широки, за да не ти правят мазоли, които после ще ти трябва няколко години да ги премахнеш, като си купиш нормални широки, удобни обувки. Едно време хората са имали *** и никога не са имали проблеми на краката като мазоли или фунгус на ноктите, от кандидосване от бактерията кандида на ноктите!
2
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 7 месеца
От грозни, по-грозни!
1
0
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 7 месеца
Иска ми се и на мене да нося такива обувки като на снимката, много ми харесват, но тати ще ми се ядоса и ще ми каже че съм джeндъp...

Спонсорирани публикации