Късметлия от Калифорния взе близо 2 милиарда долара от лотарията

Това е вторият най-голям джакпот в историята
12 окт 2023 10:05, Стела Стоянова
19
Късметлия от Калифорния взе близо 2 милиарда долара от лотарията
Снимка БГНЕС, архив

Лотариен билет, продаден в Калифорния, печели невероятните 1,760 милиарда долара. Тиражът беше рано тази сутрин българско време.

Само един човек е познал всичките 6 числа.

Това е вторият най-голям джакпот в историята. В 35 поредни тиража никой не взе голямата награда и затова се натрупаха толкова много пари. Ако избере да вземе сумата веднага, печелившият ще получи само 756 милиона.

Върху тях обаче ще трябва да плати и сериозни данъци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Бедняка Милионер преди 6 месеца
Всъщност няма значение колко милиона е спечелил "късметлията". Ако не знае или не умее да управлява парите си много скоро ще загуби всичко без значение колко е имал. Наивници сте ако си мислите че измамите са единствено българско или ромско изобретение. САЩ е раят на Земята за мошеници и измамници. Тоя, първо държавата ще си вземе каквото и се полага,после ще се наредят роднините, ще го наобиколят "приятелите", златотърсачките, съветници... и милионите ще свършат, дори може и дълг да натрупа...
10
4
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 6 месеца
До Анонимен И някой ти е сложил пистолет на главата и ти е казал да гледаш това шоу ??? аман от роби .
9
2
 
3
 
! Отговори
Неразбрал преди 6 месеца
А партийните каси? А Украйна? А Израел?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Майко какви сте тъпанарищял да вземе само 500-600 милиона, само! Тези пари от 1.760 милиарда никога не ги е имал, защото не са негови, но той ще вземе САМО няколкостотин милиона. *** тъпака е този по вашата логика. Марш на работа мързеливци.
7
1
 
5
 
! Отговори
Зевс преди 6 месеца
Ще е на далавера да го продаде на някой мафиот, оня ще изпере много пари от дрога с този билет, а нашенеца ще вземе повече, отколкото ако си плати данъците.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Поне дават нещо, нашето тото е манипулирано и се дава на подставени хора.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Данъците са му около 50%. 37% плосък данък и м/у 3 и 11 данък за щата , зависи в кой щат е. Но щом е Калифорния,гаранция ще е от най-високите.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А тук има предаване "Стани богат" които дават 100 хиляди лева (50 хиляди долара), в чужбина се нарича "Who wants to be millionaire?", но тук дори и тези 100 хиляди не са ги давали никога.
3
13
 
10
 
! Отговори
Хм.... преди 6 месеца
Печелиш джакпот от 1.760 МИЛИОНА долара ...... получаваш около 760 милиона а след данъциите ти остават не повече от 300 милиона , които поради наследствената си бедност и неспособност да задържиш пари между пръстите си пропиляваш за по малко от 5 години ... И отново се озоваваш в скаапаната си барака в края на града с лекьосания потник и стара бира в ръка пред телевизор с пукнат екран . И това ако е живот.......
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако е някой ***, ще ги пръсне по леки жени, алкохол и наркотици за 2 3 години. После ще си е пак ***.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От тези 2 милиарда ще вземе максимум около четвърт милиард. Там така пляскат данъците по хазарта (включително и лотарията) че ти се отщява да играеш

Спонсорирани публикации