Естетиката, която най-много приляга на вашия зодиакален знак

Някои знаци харесват изчистения минимализъм, други си падат по футуризма, а трети са по-приказно настроени...
13 окт 2023 04:20, Теодора Драгоева
5
Естетиката, която най-много приляга на вашия зодиакален знак
Снимка: iStock

Всеки наш ден е прекаран в определена естетическа среда. Въпросната среда създава у нас различни вибрации, като някои обстановки ни пасват чудесно, други – не толкова, а трети направо ни напрягат. Не е нужно да се вписвате в една-единствена естетика, но е забавно да си поиграете с шепа специфични стилове, за да намерите кой предизвиква най-голяма радост в душата ви.

Някои модерни естетики се фокусират върху изчистения, минималистичен външен вид, докато други зависят от избора и от начина на живот. Всеки зодиакален знак си има своите подходящи естетики, които отговарят на неговия темперамент и вкусове. Ако откриете вашата любима естетика, ще можете да я включите не само в личния си стил, но и в декорирането на дома си, а освен това ще знаете в каква среда ще ви е най-приятно и ползотворно да ходите на почивка.

А ето и коя естетика отговаря най-много на вашия зодиакален знак:

Овен

Хората от зодия Овен имат склонност към авангардното, към по-смелите и футуристични вибрации, като тези на киберпънка, които биха им паснали идеално. Личностите от този знак биха се чувствали добре сред неонови светлини и сред хаотични градски пейзажи. Тяхната далновидна, напориста природа е в съответствие с иновативните нюанси на тази естетика. Рисковата натура на Овена би се чувствала добре във футуристичната обстановка, която е пълна с интрига и изненади.

Телец

Телецът е земен знак, който е известен с любовта си към комфорта, природата, лукса и... ленивата почивка. Хората от тази зодия харесват топлата, провинциална естетика, но въпросният селски чар трябва да предлага наистина много комфорт. Представете си живописни поляни и върхове, порцеланови ретро чаши за чай и прясно изпечен хляб. Тази естетика отразява признателността на Телеца към природата и простите, но и най-важни удоволствия в живота.

За  другите зодии, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: естетика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От кутюр се стреми към естетиката и висините на живописта и архитектурата, а не обратно.
2
3
 
4
 
! Отговори
Дановски преди 7 месеца
Всеки зодиакален знак си има своите подходящи естетики в облеклото. но забелязвате ли архитектурните естетики. Градовете са с еднакви улици, сгради, магазини, квартали. Все едно са сглобени с конструктор "Лего". Еднакъв е и стремежът към развлечение, забавление. Липсва Душа.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
всеки се облича с каквото има възможност

Спонсорирани публикации