Есенен стил – топ тенденции при денима за сезона

Кои модели ще е добре да присъстват в гардероба ви
30 окт 2023 17:00, Дарена Найденова
2
Есенен стил – топ тенденции при денима за сезона
Снимка: iStock

Есента официално настъпи, което означава изобилие от нови модни тенденции. От свежи варианти на якета до изящни чанти и обувки, тенденциите стават все по-горещи, особено когато говорим за деним.

Дънките са основна част от гардероба ни, но стиловете непрекъснато се променят, за да съответстват на развиващите се тенденции и вкусове. За да сте в крак с най-желаните дънкови модели за сезона, ние ви даваме няколко популярни опции, които завладяват модата в този момент. Хубавата новина е, че през есента има по нещо за всеки стил.

Топ тенденции при дънките за есента

Широк деним
Тази есен всичко зависи от външния вид и усещането за спокоен деним – колкото по-свободна е кройката, толкова по-модерни сте вие. Според модните експерти, тези модели са свободни, удобни и стилни, като на всичкото отгоре, привличат внимание и правят доста голямо изявление. Някога смятани за по-гръндж избор, широките дънки също имат и стилна страна, като можете да ги носите или ниско на бедрата, или пристегнати, за да противодействат на торбестата останала част от модела.

Още по темата за актуалния демин, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: деним
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации