Тялото на Матю Пери не е било дълго в джакузито

В жилището му са открити антидепресанти
1 ное 2023 14:39, Елка Василева
15
Тялото на Матю Пери не е било дълго в джакузито
Снимка: архив, БГНЕС

Тялото на американския актьор Матю Пери не е престояло дълго във водата, преди да бъде открит мъртъв в джакузито в дома му в събота, съобщи ДПА, позовавайки се на полицейски източници в Лос Анджелис.

Това означава, че 54-годишната звезда от сериала „Приятели“, който е бил сам, когато е починал в дома си в квартала "Пасифик палисейдс" на Лос Анджелис, не е престоял дълго във водата, преди първите спасители са стигнат до мястото на инцидента, както съобщи сайтът Ти Ем Зи.

Още по темата
Асистентът на Пери, когото той бил изпратил по задачи, след като играл пикълбол по-рано същия ден, пристигнал в резиденцията вечерта и го намерил безчувствен. Официалната причина за смъртта все още не е установена.

Въпреки че токсикологичният доклад ще бъде готов чак след шест седмици, в жилището на петкратно номинирания за „Еми“ актьор, който откровено разказваше за злоупотребата си с алкохол и наркотици, не са открити забранени вещества.

Властите са открили антидепресанти и лекарства против тревожност, както и медикамент за хронична обструктивна белодробна болест, която засяга дишането. Намерени са също така лепенки и дъвки „Никорет“, което предполага, че Пери, който е бил дългогодишен пушач, се е опитвал да откаже цигарите.

В неделя съдебният лекар на окръг Лос Анджелис съобщи, че аутопсията засега се отлага.

Миналата година, докато промотираше мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ Пери сподели, че се надява да бъде запомнен повече с това, че е помагал на другите, отколкото с ролите си, с които е очаровал света от екрана.

„Най-хубавото при мен, безспорно, е, че ако някой дойде и ми каже: „Не мога да спра да пия, можеш ли да ми помогнеш?“, мога да отвърна с „да“ и да направя нещо по въпроса“, каза той пред медиите през ноември миналата година и допълни: „Искам това, а не „Приятели“, да е първото нещо, което се споменава за мен и ще живея до края на живота си, за да го докажа.“
(БТА, Христо Кьосев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Мая преди 5 месеца
Потресена съм колко злобен народ сме. Бил еднофилмик. Така е, но в този филм игра толкова добре, че може би това попречи на кариерата му.Да попива в мир и дано е намерил спокойствието, което му е липсвало.
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя Матю Пери го изкараха важен като Мандела.
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аре стига търсихте сензации от тоя еднофилмик!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, и? А стига толкоз! Не е първият актьор, умрял от свръхдоза или редовна употреба на опиати или други наркотици.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
С тия статии всеки ден по няколко пъти за Пери ,стана като вица - Отваряш консерва риба и от вътре излиза Матю Пери ....
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нема жена дърт ерген е като Славуца :)))
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Намерил го "безчувствен". Браво! Да бяхте опитали "бездиханен" щеше да е по-добре :)
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Муахахахаха...откога на наркотиците им казват антидепресанти? Искат да го изкарат че не е наркоман. А той преди да е влязъл в джакузито се е напил и надрусал. Това и малките деца ще го разберат.
6
5
 
7
 
! Отговори
Do 1 преди 5 месеца
Абе поне не е бил панелен обратен безплоден завистник като теб
5
3
 
0
 
! Отговори
николай преди 5 месеца
може да е имал форма на придобита епилепсия.получаваш гърчове и се удавяш,в лошия случай да се осакатиш.падаш като бял чаршаф.
4
7
 
6
 
! Отговори
при Пери има едни преди 5 месеца
350 милиона долара . да си го разделят 2 бивши жени, настоящата, 2 обратни негови тротинетковци , после той се е самоубил. Това по католишки е смъртен грях, затова увъртат . Взел е много препарати, както и принц, джексън, хюстън , и с тея депресанти, приспивателни, успокоителни е отишъл в джакузите и е изпаднал в шок . Паник атака с удавяне . На уитни хюстън освен тя и дъщеря и така във ваната умря . Пери това е търсел много време . Намери го . Халоински сценарии . Демонски-зомбийски .
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоз поне е дал фира в джакузи на топло а не е ритнал камбаната на студено.Добре си е поживял,гладен не е бил никога.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой ше гепи сега джакузито :)))
1
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айде стига, бе! По света има страшни трагедии, вие ни занимавате с някакъв умрел наркоман!

Спонсорирани публикации