Панталоните с разкроени крачоли - хит сред знаменитостите в момента

Тази дреха приляга на всяка фигура и звездите знаят това!
7
Панталоните с разкроени крачоли - хит сред знаменитостите в момента
Снимка: iStock

Панталоните с широки крачоли са супер модерни в момента, а освен това прилягат на всяка фигура. Този тип панталони направиха сериозно завръщане като тенденция именно тази есен, а техният стилен силует доминираше не само на модните подиуми през септември (в рамките на Седмиците на модата в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон),  но и сред облеклото на знаменитостите, както за събития на червения килим, така и като дреха за ежедневно облекло.

Тези панталони станаха още по-популярни покрай Виктория Бекъм, която от години носи именно такива, като най-често нейните са в комбинация със сако, като част от костюм и нейната приятелка – актрисата Ева Лонгория (на основната снимка). Напоследък и принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън носи такива панталони с разкроени крачоли, които още повече акцентират върху нейната стройна фигура, а освен това ѝ придават и по-бизнес визия.

Съпругата на принц Уилям се появи с такъв черен панталон като патрон на футболния съюз по ръгби, докато поздравяваше отбора на Англия за победата му в съблекалнята след четвъртфиналния мач от Световното първенство по ръгби във Франция между Англия и Фиджи (на 15 октомври 2023 г.).

Източник: Tialoto.bg

Цялата статия и снимки на звездите в панталони с широки крачоли ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само смрад да няма.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПРОСТАЩИНА!