Венера транзитира във Везни: Как ще се отрази на вашата зодия?

Разберете как ще повлияе на любовния ви живот
Обновена: 8 ное 2023 14:32 | 8 ное 2023 14:32, Теодора Драгоева
7
Венера транзитира във Везни: Как ще се отрази на вашата зодия?
Снимка: iStock

Нежната Венера влиза в знака на харизматичните Везни в сряда, 8 ноември, и всички ние ще започнем да се чувстваме по-безгрижни и готови да се насладим на малко повече романтика в живота си. Венера е богинята на любовта, красотата, секса и удоволствието. Тя е управляващата планета на Везни, което означава, че енергията през това време е по-силна от всякога, особено за Везни и Телец, които се управляват от нея. Венера във Везни е много фокусирана върху взаимоотношенията и ще внесе усещане за баланс и хармония в нашите партньорства.

Докато Венера се движи през този кардинален въздушен знак през следващите няколко седмици, тя също ще ни помогне да отворим очите си за красотата на света около нас. Просто внимавайте как реагирате на другите през този безгрижен период и не забравяйте да останете щедри с емоциите си – дори ако трябва да разочаровате някого. През това време може да развиете нови емоционални връзки и да търсите баланс и хармония в любовния си живот.

А ето и как ще повлияе на любовния живот на всеки зодиакален знак този транзит на планетата на любовта:

Овен

Като противоположна зодия на Везни, за вас този период може да е малко труден. Опитвате се да бъдете по-малко настоятелни и горещи във връзката си, а това носи много негативизъм. Може също така да кажете нещо на партньора си, без да помислите добре преди това, и така да предизвикате раздори. Не забравяйте да общувате. Не забравяйте да практикувате търпение.

Телец

Вие сте управлявани от Венера, така че ще почувствате тази енергия на по-дълбоко ниво. Сега сте изправени пред някои положителни промени и най-накрая приемате факта, че любовта не може да бъде насила. Предстои ви точно сега да се освободите от част от ината си, просто защото осъзнавате, че е от полза за цялостното благополучие на връзката ви.

Близнаци

Вие сте от хората, които винаги искат повече – повече приятели, повече романтични перспективи, повече разговори, повече социални събития. За ваш късмет, с Венера в снизходителния знак на Везни, ще получите точно това. Пред вас се откриват нови възможности в любовта, така че се наслаждавайте и бъдете отворени.

Цялата статия можете  да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: венератранзит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бойко Методиев Борисов е масов убиец, поръчал стотици убийства и извращения на МВР служители срещу Български граждани!

Спонсорирани публикации