Кой е вашият лунен знак?

И как ви се отразява
21 ное 2023 20:45, Михаела Лазарова
3
Кой е вашият лунен знак?
Снимка: Istock

Древните хора са знаели колко важна е връзката на човека с природата, вселената и всичко, което ни заобикаля. Те са умеели да разчитат движението на небесните тела и да разберат как това се отразява на всеки човек. Уви, към днешна дата ние сме загубили тази си способност. Забързаният градски живот все повече ни отдалечава от нашата същност и голям процент от хората живеят, без дори да познаят себе си.

Ето защо в следващите редове ще ви споделим какво е влиянието на вашия лунен знак и как то се отразява в живота ви. Той показва къде е била Луната в небето в конкретния час на вашето раждане. За да изчислите вашия лунен знак, трябва да знаете датата, мястото и часа, в които сте родени. За да направите това, можете да използвате някои от многото онлайн калкулатори. И така, ако имате:

Луна в Овен

Вашата управляваща планета е Марс; вашите основни черти са: страстен, пламенен, смел. С такава управляваща планета Овенът е интензивен, огнен, страстен знак. Ако вашият лунен знак е именно в Овен, вие се чувствате по-пълноценни, когато сте в среда, която ви позволява да говорите за чувствата си. Луната в този знак показва, че вие сте много праведни, но и много ориентирани към действие. За вас чувството за безопасност е силно обвито в желанието да бъдете свободни. Вие не искате да бъдете ограничавани от живота и всичко, което се случва в него. Настойчиво търсите автономия и възможност да отстоявате себе си.

Луна в Телец

Вашата управляваща планета е Венера, а основните черти на характера ви са: заземен, стабилен, успокояващ. Ако имате лунен знак в Телец, това значи, че изразявате любовта си под формата на даване или получаване на подаръци. Най-вероятно вие искате да се чувствате удобно и комфортно и начинът ви на живот го доказва. В това разбира се няма нищо лошо, но тази ваша склонност може да ви накара да поддържате отношения и връзки, в които материалната среда е добра. Трябва да споменем и че добрият секс е доста важен за вас в една връзка. Ако липсва, може би сте склонни да потърсите нещо друго.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
До Водолей преди 5 месеца
Ми ади да почерпиш, така! Тази окултна наука я обърнахте на детска градина.

Спонсорирани публикации