Снимат нов филм за граф Монте Кристо с Джеръми Айрънс

В главната роля е Сам Клафлин от "Игрите на глада"
21 ное 2023 11:21, Петър Бойчев
9
Снимат нов филм за граф Монте Кристо с Джеръми Айрънс

Британският актьор и носител на награда "Оскар" Джеръми Айрънс ще изиграе абат Фариа в сериала "Граф Монте Кристо", адаптация на романа на Александър Дюма и копродукция на Франция и Италия, предаде АФП.

"Джеръми Айрънс изпълнява ключовата роля на абат Фариа в третата си съвместна работа с Биле Аугуст", датският режисьор, който спечели "Златна палма" на кинофестивала в Кан през 1988 и 1992 г., съобщи компанията "Медиауан".

Главната роля е поверена на британеца Сам Клафлин,познат от "Игрите на глада". Френската актриса Ана Жирардо също е част от актьорския състав, отбелязва БТА.

Началото на този европейски сериал, който ще бъде от осем епизода от по 52 минути, беше обявено през октомври. Той се продуцира от френската обществена радио- и телевизионна група "Франс телевизион", "Раи" (Италия) и две компании от групата "Медиауан".

Публикуван от 1844 г., романът "Граф Монте Кристо" разказва историята на Едмон Дантес, който е несправедливо затворен и си отмъщава, след като бяга от затвора и забогатява.

Романът е обект на многобройни филмови и телевизионни адаптации, включително една от тях през 1998 г. за ТеЕф 1, с Жерар Депардийо в главната роля.

В киното френският актьор Пиер Нине ще се превъплъти в ролята на граф Монте Кристо във филм, чиято премиера е насрочена за 2024 г., отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ама ни може така, Графа трябва да е гей афроамериканец с азиатски корени.
8
0
 
4
 
! Отговори
Отговор до Най-доб.. преди 5 месеца
До Най-... Спор няма, трудно се възприема друг Монте Кристо, след като човек е видял Жан Маре в ролята. В този смисъл, новият избран артист има едно предизвикателство. Пожелавам му да се справи максимално добре..........Истината е, че екранизацията с Депардийо на мен поне ми харесва, въпреки допълнителните измислици. За беда, самото присъствие на Депардийо оказва едно непрестанно насилие над сетивата и дърпа цялата продукция надолу. За щастие, там имаме Серджо Рубини - Бертучо. :)
7
0
 
9
 
! Отговори
Най-... преди 5 месеца
успешна версия според мен е тая с Жан Маре от 1954 г. Едмонд Дантес е моряк, който става жертва на политическа интрига, набеден за бонапартист. Втората причина да го затворят в замъка Иф е любов и ревност. Там се свързва с абат Фариа, бунтовник и луда глава, който има карта на съкровище на о-в Монте Кристо. Как става всичко, ще разберете ако прочетете тая велика класика или гледате филма. Останалите версии лично мен ме разочароваха, има импровизации, но вероятно защото историята е богата.
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще стане хубав филм за разлика от руските бoзи.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 1 - Попаднал хора и станал човек ...
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 2 - Прочете ли изобщо стията? Дори залгавито казва, че снимат нов филс с Джеръми Аърънс, а не, че той ще играе главният герой.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сам Клафин ще се спавидобре с ролята! Последно ми направи добро впечетление, когато играеше фашисткият политик Осуалд Моузли. Хем усояваше да е чаровен преди публика, хем да е абсолютно брутален и стряскащ, когато си покаже зъбите! Супер е за да играе Едмонт Дантес.
2
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тва е продължение като пенционер ли ?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
всъщност романа е за предателството, завистта и това как на края всеки си получава заслуженото, както и за находчивостта на един човек (подкрепена с доста уроци от един "дядо" за затвора...) но и ващо резюме че "бяга от затвора, отмъщава си и забогатява" е топ.... :D

Спонсорирани публикации