Габриел се похвали, че първи в Европа пътуваме с чатбот

Приложението за българските граждани е вече тук
5 дек 2023 16:38, Петър Бойчев
46
Габриел се похвали, че първи в Европа пътуваме с чатбот
СНИМКА БГНЕС

“Въпреки предизвикателствата във времето не изгубихте надежда, че приложението е тук за българските граждани. Моето послание днес е данни, ресурс, екип”. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, предаде репортер на БГНЕС.

Ситуационният център на МВнР представи новото приложение “Пътувай информирано”, което съдържа документи за пътуване, ниво на риск, здравни изисквания и др.

Мария Габриел смята, че днес един от най-важните ресурси е информацията. “Затова днес искаме всички български граждани да разполагат с точна и навременна информация къде ще пътуват, какво трябва да знаят и какви документи трябва да имат. Всичко това нямаше да е възможно без екип-ситуационният център към МВнР”, каза още Мария Габриел и продължи: “Благодаря ви от все сърце, защото показваме, че с данни, ресурс и с дух на екип правим така че България да се позиционира в сферата на иновациите. Днес България е единствената европейска страна, която има такова приложение за пътуване с чатбот”, подчерта вицепремиерът Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ужас!
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чатботове, изкуствен интелект, дигитален контрол ... Марийка като без мозъчна (тъппа, демек), но затова пък извънредно активна и напориста комсомолка, се хвърля да въвежда "новото нормално", както повеляват и изискват нейните началници.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Ситуационният център на МВнР представи новото приложение Пътувай информирано, което съдържа документи за пътуване, ниво на риск, здравни изисквания и др." ____________ Да я информирам Габриелката, че ТОЧНО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ я има на сайта на МВнР от над ДЕСЕТ ГОДИНИ. И всеки, на който му трябва, цъка и я вижда. "Усвоени" са сега едни пари, явно, и поредната дри сня ни я опаковат в целофан, за да ги оправдаят.
38
0
 
7
 
! Отговори
Това безполезно преди 4 месеца
Недоразумение на природата е "измислило" поредната тъпотия. Видяхме какво се случва при 30 сантиметра сняг, пълна парализа на държавата за дни. Това умствено изостанало същество ще пътува с чатбот!?! То самото е чатбот но напълно дефектирал.
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
90 % от българските села и малки населени места са отрязани от света и нямат обикновен междуградски автобус дори до близкия по-голям град, тая цифка се юрнала да въвежда чатботове при пътуване. Гняста е пълна.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Марийкеее, нищо ни ти съ разбира, маа... чатботи-матботи, и ти май не си наясно к'ви ги плещиш. Всъщност, разбира се така - профукахме и окрадохме едни пари (много са, ама няма да ви кажем колко, да не ви дразним), за да отчетем една фигня, дето на никой не му е притрябвала, ама ще се хвалим се ще ви хвърляме прах в очите как се грижим неуморно за вас.
35
0
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
Мамма мия! А да си носиме ли в джоба и телбод?
34
0
 
5
 
! Отговори
Велика преди 4 месеца
Може да е модерно, но за нашата действителност звучи като "на гол кръст чифте пищови." Как им идват такива неща на ума. Отиваш, в който и да е наш град, трябва да отидеш някъде, няма от къде да получиш информация и се червиш и питаш, как да стигнеш. Те, помислили за пътуването извън страната. Само и само, светът да види, че ние ще пътуваме с чатбот. Поне измислете аналогична българска дума.
33
1
 
12
 
! Отговори
--- преди 4 месеца
Виж сега Марийке.С туй дет са хваляш чат-пат ша са справя ама та питам що са занимаваш с простотии.Баба Мърче дали ще ползва чат-бот за да отиде до Калипетрово.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ко речи чатбота ?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ако тоя чат бот ми напомня кога ми изтичат винетки преглед и застраховки ще пътувам с него
30
2
 
6
 
! Отговори
Ко туй чатбот преди 4 месеца
Каво е туи бе какви са тия модерни думи
29
2
 
7
 
! Отговори
Партизанска : преди 4 месеца
Я САМ ПО УБАВА ОТ ТАЗ КРАВАРКА
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бота се казва "Бай Чатко" и обикновенно отговаря на въпросите с "Ко каза, ко?"
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И сме първи по неграмотност!
26
0
 
2
 
! Отговори
Alex преди 4 месеца
Тия селтици от Брук сек всичките са чат ботове с френски.
25
3
 
19
 
! Отговори
Мариата Харибриел преди 4 месеца
Ние сме първи с куха сглобка във властта и с ротационни недопремиери
24
3
 
11
 
! Отговори
Ба Нюз преди 4 месеца
Абе тебе не те ли арестуваха в Сърбия че шипионираш с тоя дълъг врат сърбилята ?!? Мария Габриел е Матю Гари
23
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изритайте го тоя Габриел с шутове бе вече не е смешно.
22
3
 
17
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 месеца
АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО , АКО ГАБРИЕЛ ЗНАЕШЕ КОЛКО ХОРА МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ ДА ПЪТУВАТ ВЪВ ЧУЖБИНА ОТ БЪЛГАРИТЕ , ЩЕШЕ ДА Я Е СРАМ ДА СЕ ХВАЛИ ! АМА НАЛИ МИСЛЯТ ПАК ЗА СЕБЕ СИ , ЧЕ ХОДЯТ КАТО РАМАТИЗ ИЗ СВЕТА НА НАШ ГРЪБ ......!

Спонсорирани публикации