7 грешки в целувките, които ги правят неприятни

Съобразявайте се с ритъма на партньора си
12 дек 2023 21:45, Михаела Лазарова
16
7 грешки в целувките, които ги правят неприятни
Снимка: Istock

Целувките изискват майсторство, за да са наистина приятни. Когато нещо в техниката за целуване куца, цялостното преживяване става неприятно. Има някои отблъскващи неща, които правят целувките не особено добро преживяване, може дори да отблъсне партньора ви.

Кои са грешките в целувките, които ги правят неприятни?

Лош дъх

Първото и най-важно е дъхът. Когато имате лош дъх, това наистина може да е сериозно отблъскващо за човека, с когото се целувате. Старайте се да поддържате добра хигиена на устната кухина, а ако имате здравословен проблем – решете го възможно най-скоро.

Прекалено количество слюнка

Когото и да попитате за това дали обича да го лигавят ще ви отговори с един и същи отговор – не. Прекаленото количество слюнка прави целувките наистина неприятни, дори отблъскващи.

Осезаемо дишане

Дори дъхът ви да е безупречен откъм мирис, неговото натрапчиво усещане от партньора ви може да е голям проблем. Силното и учестено вдишване и издишване в лицето на другия е много неприятно. Ако имате този навик, опитайте се да го изкорените.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: целувкилюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!
8
3
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 4 месеца
Хапането по устните беше специалитет на един съученик в гимназията. По синината върху долната устничка разпознавахме кое момиче е тръгнал да изпраща снощи. Една обаче измисли начин да оправдае това на устните си, "Неволно захапвам химикалката докато мисля как да реша някоя задача!" Същото започнаха да повтарят и други "пострадали" по същия начин, за да не им се карат родителите. Онзи уж все обещаваше повече да не прави така, после казваше, че го правел неволно, но си мисля, че го правеше нарочно
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С любов, доверие и закачливост, в много плътна прегръдка!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не пренебрегвайте съветите относно съобразяването с ритъма на партньора/партньорката и техниката с езика. Когато овладеете тези неща, това ще означава, че наистина сте майстор или майсторка на любовните целувки. Но за да са те наистина великолепни, трябва да ти харесва човекът, с когото се целуваш и влечението между вас да е истинско.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да, мощното дишане на партньора по време на целувка наистина те задушава. Дори това да се дължи на силна възбуда, мъчително е.
4
2
 
3
 
! Отговори
УЖАС преди 4 месеца
Да имате хрема и да ви текнат сополите докато се целувате, това също в отвратително...
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А бе к'во има да я целувам-да не съм пубер? Задна прашка,бича в дясната рька и бой до спукване!Даже лицето й не ща да й видя!Така харесват повечето от тях!Лъжа ли е?
2
3
 
7
 
! Отговори
ОТВРАТ2 преди 4 месеца
Не сте си измили зъбите.
1
1
 
9
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 4 месеца
Жена да ви целуне ако преди това сте и свършили в уст,ата, това е отвратително...

Спонсорирани публикации