Денков обеща да върнат броячите на светофарите

Кръвните тестове ще стават до 3 седмици
14 дек 2023 08:51, Петър Бойчев
19
Денков обеща да върнат броячите на светофарите
СНИМКА БГНЕС

Премиерът Николай Денков обеща да се върнат броячите на светофарите. „Броячите на светофарите помагат на хората, аз лично много ги харесвам. Ще говоря с регионалния министър да се придвижи въпросът да се увеличи броят им“. 

Това заяви Денков по време на живо предаване във Facebook, на което той отговори на въпроси от граждани. Министър-председателят обеща да говори с регионалния министър Андрей Цеков, за да се направи опит броячите да бъдат върнати. 

Що се отнася до кръвните тестове за наркотици на шофьорите, премиерът обясни, че в момента те са готови за 2-3 месеца, като целта е да стават за 2-3 седмици. Очаква се обществената поръчка да бъде обявена в началото на следващата година, така че техниката да бъде доставена след месеци. „Организационно всичко е направено", обясни премиерът.

От 1,2 млрд. от бюджета на АПИ са насочени към Северна България, каза още премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
схема преди 4 месеца
Дадоха се едни пари да се демонтират и скрапират броячите , сега ще се дадат още много да се закупят "нови" и да се монтират.Евала за схемата - така се пълнят джобовете
12
1
 
6
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
дали броячи или мигащо зелено , което и да е е по-добре от сега . Дори и да си с 50км/ч хване ли те жълтото нито е за спирачки/не знаеш кой е зад теб/ и на кръстовището си минаваш на червено.
11
4
 
5
 
! Отговори
Ганчу преди 4 месеца
Мигащото зелено беше най-доброто, което бяха направили, няма нужда от броячи.
10
0
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 4 месеца
До Анонимен 11..........."Алоу", ти в Литва ходил ли си?А в Хърватия?Или не си излизал по-далеч от къра??Щото в тези държави са почти НАВСЯКЪДЕ!!!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Алоу, академичето - нали ги махнаме, щото ЕС каза че щом в ЕС няма, нямало как да има и в България?!? Нали сте евроатлантици ве? Ше тръгнете срещу ЕС ли ве? Копейкаджии!
8
0
 
9
 
! Отговори
данчо преди 4 месеца
До КурейшоТочно обратното се случва. Поради липсата им много хора минават на червено и след това ги привикват в кат за глобички.
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кокорчо каза да се правят още повече фалшиви тестове, така ще пълни бюджета като автокъща НАП ти продава собствената кола, нищо че в конституцията пише, че частната собственост е неприкосновенна, трябват пари.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз пия пет вида лекарства и ако ми направят тест за наркотици ще ми отчете наркотици. Всяко болкоуспокояващо лекарство съдържа наркотик. Много народ изгоряха по този начин. Да се спрат тези тестове че много невинни изгоряха.
5
9
 
17
 
! Отговори
azz преди 4 месеца
от както са на власт тия наглеци нищо нямат направено,само рушат и крадат...
4
7
 
7
 
! Отговори
GTI V5 2.3 150 коня преди 4 месеца
жълто значи газ до дупкь :)))
3
6
 
9
 
! Отговори
Кире Бобовдолецо преди 4 месеца
По повод на това, че се самопровъзгласи за академик, насекомото планира да върне Академик София в елита на българския футбол.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тр да са изследва за кокаин,хероин,амфетамини и нищо друго.Другото е чист рекет.
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денков и той много обещава, но реално какво е изпълнил? Щеше да маха стикерите по колите, еми да ама не, щеше да оправя фалшивите тестове за наркотици чрез които ти взимат новата кола и книжката еми да ама не. Главното, направиха сглобката уж да ни вкарат в Шенген и Еврозона еми нанайки!