Кенгуру четири дни бяга, накрая хвърли бой на полицаи

Ветеринарите ги посъветвали да го хванат за опашката
14 дек 2023 15:57, Нели Христова
13
Кенгуру четири дни бяга, накрая хвърли бой на полицаи
Снимка: Pixabay/pen_ash

В Канада кенгуру се сби с полицаи след четири дни бягство, съобщи националната телевизия CBC.

В края на ноември женско кенгуру, което беше транспортирано до зоопарк в Квебек заедно с поотрасналото си дете, избяга от камион. Инцидентът е станал в селски район близо до Торонто по време на кратка почивка . Според водачите животното просто прескочило водачите си и изчезнало в нощта. Поради тъмнината и дъжда не е било възможно да бъде настигнато.

Впоследствие в социалните мрежи започнаха да се появяват видеа с кенгуруто, но нито полицията, нито групата за издирване, от която то избяга, не успяха да го проследят. Четири дни по-късно двама патрулни полицаи го забелязали и го следвали почти четири часа в околностите на град Ошава. Техни колеги се свързали с гледачите на кенгура, които ги посъветвали "просто да хванат животното за опашката".

Патрулите последвали съвета, но кенгуруто не искало да се предаде толкова лесно и отвърнало, като ударило с лапа единия полицай. Въпреки съпротивата, органите на реда все пак успяха да поставят животното в колата и да го откарат в зоопарка в Ошава.

Кенгуруто е прегледано от ветеринари и остава временно там. Въпреки това то ще бъде преместено в Квебек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
13
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 4 месеца
Искам да гледам двубоя, къде да го намеря ?.. :D
6
0
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 месеца
Кетгурата се войствени животни. По техния пример е създаден кикбокса.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Избягало като е разбрало, че в Канада признават повече от два пола :)
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен, ако го закарат в БКП, спокойно ще измести баба Куури. Виж обаче ако се пробва при Тошко Африкански, ще бъде мача на века. Залагам на майммуната.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това сладурче и още няколко като него биха свършили чудесна работа в Парламента,разпардушинвайки всички "умно-красиви" о**р*п**ки от сатанинската сглобка,които затриват ДЪРЖАВАТА ни и унищожават НАРОДА ни!!! След това ще ги пратим при предателите българомразци в министерски съвет,а накрая може да изритат и няколко тикмета на Радев,който ни натресе тези продажни марионетки!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не намерило ли някой охранител!
1
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гласувам същото това кенгуру да бъде докарано в България и пуснато първо в централата на Възраждане, а после в централата на БСП. Ако му е останала енергия да го пуснат и в телевизия 7/8.