Последно пълнолуние за годината: Как ще повлияе на всяка зодия?

Пълнолунието в Рак на 27 декември ще ни донесе нови идеи за пътуване, духовност и равенство
15 дек 2023 22:00, Теодора Драгоева
5
Последно пълнолуние за годината: Как ще повлияе на всяка зодия?
Снимка: iStock

Домът е в центъра на последното Пълнолуние за 2023 г., като Луната е в своя пик на 27 декември в знака Рак. Това Пълнолуние е традиционно известно като Студената Луна, поради пристигането си в това, което често е най-хладният месец в годината в северното полукълбо. Луната управлява Рак, така че знакът, ориентиран към семейството ще ни влияе точно през празничния сезон, когато прекарваме повече време с близките си.

Възможно е да се почувствате наситени от твърде много семейни връзки през декември, или като алтернатива може да сте намерили нова сила и по-дълбоки връзки със семейството или съквартирантите си. И в двата случая това е идеалното време да използвате опита от последните шест месеца, за да влезете в 2024 г. с нови идеи за това какво наистина означава за вас домът, семейството и къде и как живеете.

А ето как ще ви повлияе последното Пълнолуние за тази година според вашия знак:

Овен
Влияние на Пълнолунието: Може да изберете да отпразнувате дома и семейството си по забележителен начин сега, благодарение на интензивността на Пълнолунието в Рак този месец, или може да се почувствате привлечени от много различен тип начин на живот и семейна единица от традиционния вид. Нещата могат да изглеждат екстремни под лъчите на Пълнолунието, така че увеличете силата на звука, ако семейната любов е основната ви мотивация сега, но намалете драмата, ако твърде много време, прекарано с роднини напоследък, е изтощило енергията ви. Време е да погледнете по различен начин на вашия дом, семейство или стил на живот.

Телец

Влияние на Пълнолунието: Вашите съседи или братя и сестри може да са във фокуса на Пълнолунието този месец. Проблем, който е бил потулван досега, изведнъж може да достигне връх и да създаде някаква домашна или семейна ситуация. Като алтернатива може да има проблем с пътуването ви, така че внимателно проверете всички превозни средства, които използвате или притежавате, и проверете отново разписанията и билетите за обществения транспорт. Също така е добър момент да изразите мнението си, особено ако напоследък сте се чувствали нечути или игнорирани. Интензивната емоция около това Пълнолуние може да се използва, за да изградите нещата или да ги разрушите, така че се стремете да бъдете състрадателни и грижовни във всяка ситуация, в която се сблъсквате сега.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Иточник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: пълнолуниеОвен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
село преди 4 месеца
Прадядо ми ми е разказвал,ЧЕ КОГАТО ДОШЛИ,немците,ДАВАЛИ ШОКОЛАДИ на ДЕЦАТА,а рашките ,,освободители''какво са давали.ТЕ СА ВЗЕМАЛИ!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
незнайко преди 4 месеца
отг.КАК ДА РАЗКАЖАТ,ТЕ СА ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ на ОНЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ???ЯЗЪК си ЗА ДЪРЖАВАТА.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Семейството са хората, които обичаме.
1
1
 
2
 
! Отговори
22 преди 4 месеца
А знаят ли господата от Възраждане и БСП колко са разрушените български паметници на българки войни и българската армия и храмове в периода 1944-1989г. Нека да разкажат това, Нали БСП е наследница на онази БКП, дето но управлява в този прериод?Нека да разкажат каво са извършили руските и съветски войници по бългаските земи, техните безчинства и всичко, което още се помни от някои хора. Нека поговорим и за това.

Спонсорирани публикации