Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки

Била стресирана и изнервена от войната
Обновена: 17 дек 2023 14:41 | 17 дек 2023 14:41, Петър Бойчев
252
Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки
Снимка: БГНЕС

Пияна рускиня вилня в асеновградски супермаркет. Тя псувала клиентите и служители, хванала за врата касиерка и се опитала да я души.

Нарушителката е 66-годишна, но от 49 г. живее в България. Тя не е признала вина пред магистратите. Обяснила, че се чувства зле от "лъжите, които се тиражират всеки ден за войната и от факта, че половината й близки живеят в Украйна и са заплашени от смърт ежедневно". От стреса била нестабилна и емоционално натоварена, затова ежедневно употребявала диазепам, примесен с алкохол. Тя получи наказание 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство от Районния съд.

Около 10 ч. на 11 декември жената посетила близкия до дома ѝ магазин. Била с махмурлук и си купила бутилка водка. Час и половина по-късно се върнала в силно нетрезво състояние, залитала и едва стояла на краката си. Започнала да се разправя с всички в супермаркета.

От персонала познавали жената, тъй като често се случвало да идва пияна в магазина. Този път обаче не успели да се справят с нея по дипломатичен път и две касиерки пробвали да я изведат навън. Рускинята посегнала и хванала едната за гушата, а на другата хвърлила 5 лв. в лицето. На мястото пристигнала полиция и я откарали в Районното управление.

При определяне на наказанието магистратите са отчели, че нарушителката е болна и се лекува. Приели са, че живее с постоянен стрес заради враждебността, която среща заради националността си. "Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия, поради което и утолява емоционалните си проблеми с алкохол, който нарушава задръжките и изкарва наяве проблемите, натрупани от проблемните хора и държавата, в която пребивава", посочва още Районният съд в Асеновград. Заради ниските й доходи й е наложена минималната глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оказа се, че тази рускиня е от украинската ССР. Но не може да се отрече факта, че е родена в СССР, както и самеят Зеленски, между другото.
91
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Когато псувате по украинците, няма пробоем, нали? Патриотизъм било! Ама по руснаците щом е - значи сме нецивилизовани. :)))
90
0
 
17
 
! Отговори
Съд за съдията преди 5 месеца
Цитат: Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия. Който е написал това следва да бъде уволнен и съден за предателство. Виждате ли за какво говорим? Българи, които са готови да оплюят България за да угодят на пияните агресори. България е последната държава, която се държи зле с руснаци. Даже напротив. В балтийските като чуят руски и ги бият. Затова такива бягат насам.
89
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия, поради което и утолява емоционалните си проблеми с алкохол, който нарушава задръжките и изкарва наяве проблемите, натрупани от проблемните хора и държавата, в която пребивава"... Съдията е русофил, нали? Само русофил може да се самоунижи по такъв начин.
88
9
 
14
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 5 месеца
Марш в Коми,блатници пияни...
87
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тя тая рускиня, дето роднините и са в Украйна да не би да е била украинка. Или вие не ги делите, да не би да са един и същ народ.
86
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
16% лихва. Като отиде в банката да им каже, че в Европа са ж е дъри и ще и дадат пари без лихва
85
14
 
16
 
! Отговори
ами преди 5 месеца
Същата нагла като мутрофанова
84
13
 
18
 
! Отговори
ааа преди 5 месеца
Само такава култура носят руснаците
83
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А за геройствата на пияните турци е забранено да се пише
82
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мале, "горката", на стрес била подложена... А милионите украинци, над чиито глави падат бомби или се е наложило да се изселят извън Украйна, за да не падат бомби над тях? И това всичкото заради нейните сънародници! Да си ходи в Рашистан, не ни трябват такива тук!
81
15
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 5 месеца
Ех тия наши ***. Затънала луксозна кола на плажа, но не пишем, че е с украински номера. Сега още втората дума е "рускиня". Браво на безпристрастната наша "журналистика".
80
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това са измислици. Няма никаква враждебност от народа към руснаците. Стига да не се държат просташки, но такива са малко. Пък ако й е толкова тежко - да я изпратим в родината й. Все трябва да има някакви роднини при които да живее. А и там заради по-ниския стандарт пенсията ще и стига за повече.
79
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Блазе й на жената, далеч от родната ръшъ и от изчадието Путин, може да си псува, да се държи като човек
78
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Може ли някой да ми обясни защо лицата радеви, Йотови, гълъби и тончеви не са в затвора след като цялата държава знае, че на служба при решетников? Ако бях на мястото на Денков тази сутрин в 3 щяха да са срещу лампата.
77
8
 
9
 
! Отговори
Дърт Вейдър преди 5 месеца
Ми освобождавала ги е! А те, неблагодарни българи.
76
5
 
6
 
! Отговори
555 преди 5 месеца
Пиян вилня в Киев :D
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой е съдията писал това безумие?
74
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Танасе, куфара, гарата и право у Киев.
73
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само рускинята се напива. Украйнките и нашите не "барат" джама...! Защо се излагате от платено сайтче?