5 знака, че бракът ви ще продължи дълго

Поставяте се един друг на първо място
19 дек 2023 23:00, Михаела Лазарова
25
5 знака, че бракът ви ще продължи дълго
Снимка: Istock

Когато двама души се решават да сключат брак, едва ли мислят за развод. Надяват се на най-доброто. Въпреки това, има някои знаци още на ниво любовна връзка или начални етапи на брака, които подсказват за това дали един брак би бил продължителен и щастлив или не. Вижте според западни специалисти знаците, че бракът ще просъществува дълго.

Абсолютно приемате различията помежду си

Според западни специалисти, бракът продължава, когато двойките уважават различията помежду си. За тях различията им са като предизвикателства, а не като пречка за взаимоотношенията им. Така например вие и съпругът ви сте различни, въпреки че имате допирни точки. И двамата полагате усилия в приемането на силните си и слаби страни. Разбира се, тук не става въпрос за това да приемате и да се примирите, ако той е женкар, има зависимости, отнася се зле с вас.

Любовта ви не познава граници

Когато вие и вашият съпруг се приемате и обичате такива, каквито сте, това е добър знак, че бракът ви ще продължи. Това означава, че прегръщате добрите, не толкова добрите и отрицателните страни един на друг. Не изисквате от другия нещо, за да го обичате, както и той от вас. Може би дори сте се влюбили един в друг и заради някоя отрицателна черта.

Вие приемате неговото минало и той вашето

Не може да има щастлива връзка и брак, ако двама души крият тайни един от друг, свързани с миналото им. Ако не държите миналото ви скрито, то вие естествено си позволявате да се преоткриете един пред друг. Или се приемате, или приключвате връзката.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Идат преди 4 месеца
Нашия брак е пред 40 години заедно Тоест от 1984 година Баща ми не я искаше Била лигава една на майка Ревнувах я от майка и Но е прекрасен характер Никога не се сьрди и не е алчна Харчим си парите заедно Познавам я от 1 пьрви курс в университета Имам 2 сина и досега си я обичам Не е идеална но за мен е най добрата в всичко Обича да спи да гледа телевизия и да мьрзелува но пак я харесвам Секса не го спирам докато мога още
15
0
 
1
 
! Отговори
разведен преди 4 месеца
1, 2, 3, 4 и 5 са глупости. Единствената причина за развод се нарича АЛЧНОСТ. Ако няма алчност има брак, ако има мъжа отива да си лозето.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изгонили детето в коридора на вагона. След почивката то естествено казва на татко си. Молба за развод, съд, жената губи родителски права и е осъдена да плаща издръжка. Така че всякакви случаи има..
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако разбера, че жена е била с много преди мен, няма да продължа с нея. Да си търси някой себеподобен, който е бил с много жени. Мъж не се развежда ли? Мой ученик - трябваше да ходят семейно на море. Обаче баща му в последния момент от работа му спират отпуската - дошли спешни задачи. Вечерта лют скандал между него и майка му. Сетне майката тръгва сама с детето, със спален вагон, нагласена с рокля с дълбок гол гръб и чехли с високо токче. Във влака се запознала с някакъв, натаковали се, изгонили
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мнозина остават заедно най-вече заради децата, а когато децата завършат образование и започнат работа, вече и на двамата съпрузи им е минал меракът отново да ергенуват и момуват или да си търсят нови брачни половинки.
11
0
 
3
 
! Отговори
Има само две причини преди 4 месеца
С времето любовната страст вече не е толкова силна.Караници има почти всеки ден във всдяко семейство.Има и други главоболия и трудности, свързани със семейния начин на живот. Затова остават заедно само онези хора, които се уважават и държат един на друг, а също и тези, които имат някаква сметка от това бракът да не се разпадне. Сметката може да се изразява в общ бизнес, или във финансова изгода на единия, или просто защото и на двамата доходите им са ниски и няма да мизерстват само ако са заедно
10
1
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 4 месеца
Защо да е допустимо да е имала четирима партньора преди мъжа си? Питам, защото виждам какво става около мен, чувам и доста неща за хора от предишното поколение. Животът те опровергава, най-големите к. се омъжват най-добре. Ако не успее да хване богаташ или голям шеф, избира си някои свестно момче от стабилно семейство. Ти виждал ли си paзтypeна жена, която да не е успяла да се омъжи, ако пожелае това? Старите моми в повечето случаи са бивши добри и скромни момичета.
9
0
 
2
 
! Отговори
43-годишен преди 4 месеца
Ми аз нямам жена. Викам от време съседа да ме изджаcка, като няма жени пак е нещо
8
3
 
10
 
! Отговори
да не чуят комшиите преди 4 месеца
В България брака продължава, колкото жената прецени. Условията са задължителни да се спазват от него. И пак, ако тя види, че има по-добра алтернатива, ще го разкара. Мъж в България не се развежда. Може да погледне да удари нещо странично, но развода е решение на жената, ако го спипа. Повечето двойки са заедно по инерция. Трима от най-близките ми спят отделно от жените си. Съквартиранти + децата. Това децата го виждат, но тук всеки мисли, че така е добре за тях. В нормалните страни се развеждат.
7
0
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 4 месеца
Още кът ви мандръса за първи път и му кажете ти си ми вторият и ша разбере че сте уроспия.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Повечето от написаните неща са верни.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Доста манипулативно.
4
4
 
8
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
Аз съм женен за жена от жълтата раса, 30 год. Мисля,че за успешен брак трябва да има две неща. Жената да е послушна,а мъжа отговорен към семейството си.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мише, а 5 знака, че сексът ни ще продължи дълго?
2
2
 
9
 
! Отговори
36 г. брак преди 4 месеца
И в един момент човек си дава сметка, че от компромиси "заради децата" е изгубил себе си.
1
1
 
8
 
! Отговори
сметки без кръчмар преди 4 месеца
Ако искаш да разсмееш Бог, кажи му че имаш планове !

Спонсорирани публикации