Как разбират любовта мъжете от различните зодии?

Мъжете Везни обичат хармонията
24 дек 2023 16:30, Михаела Лазарова
5
Как разбират любовта мъжете от различните зодии?
Снимка: Istock

Любовта има различни измерения за мъжете от различните зодии. Онова, което е важно за всеки мъж според зодията му е нещото, което те търсят у своята половинка. Зодиакалният знак до голяма степен е определящ за това какво е понятието за истинска любов за мъжете според зодията им.

Вижте какво е любовта за мъжете от различните зодии.

Овен

Мъжът Овен обича приключенията и предизвикателствата. За него истинската любов е изпълнена с много динамика, промени, изненади. Овните обичат да бъдат предизвиквани и да не спират да откриват нови черти у половинката си. Те се влюбват в жени, които умеят да разкриват елементи от личността си лека-полека, криещи загадъчност и непредсказуемост в характера си.

Телец

За мъжете от зодия Телец истинската любов е свързана с домашното огнище. Те търсят половинка, която да им бъде другар в дома. За Телците е важно да усещат, че жената до тях ги подкрепя във всяко отношение и е готова да приема всяко тяхно желание и стремеж, без да възразява.

Близнаци

За мъжете Близнаци любовта означава преди всичко забавление. Те обичат да се чувстват свободни и в никакъв случай притиснати от окови и ограничения. В момента, в който усетят това, те ще се отдръпнат. Приключенията и лежерният подход към любовта са едно от най-важните неща в любовта за Близнаците.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Вярно е написано за преди 4 месеца
зодиите "Близнаци", "Везни", "Стрелец", "Водолей" и донякъде за "Риби". Има един уникален "Рибок", който обича да пренощува при гадже в събота срещу неделя и за целта си има 4-5 приятелки, редува ги. Всяка си мисли, че е единствена, защото той все намира начини да се оправдае, че не е дошъл тази събота. Най-често казва, че нещо е помагал на майка си, която рано е останала без съпруг. Момичетата обаче за няколко месеца се усещат и го зарязват. Той намира заместничка. Май е влюбен във всяка от тях

Спонсорирани публикации