Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 декември

Романтика за празниците
25 дек 2023 11:15, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 декември
Снимка: Istock

Венера и Нептун ще направят края на годината вълнуващ по отношение на любовта. Очаква ни и пълнолуние в знака на Рак, което ще ни напомни за семейството, тъй като нашите вътрешни нужди ще заемат централно място. Това ще повиши желанието на някои да задълбочат любовна връзка, да създадат семейство. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Овни, Венера ще направи тригон с Нептун, като това ще ви помогне да изразите вашата безусловна любов към някого. Обвързаните представители на зодията имат невероятна способност да демонстрират състрадание и прошка към своята половинка. Но Венера ще подкрепи и онези от вас, които нямат сериозна любовна връзка. Възможно е да срещнете интересна личност, с която да се окаже, че изпитвате взаимен интерес. 

Телец 

По Коледа се сбъдват желания, Телци и това показва и звездната карта за вас. Венера във вашия партньорски сектор ще направи прекрасен тригон с Нептун, който сега е във вашия 11-и дом на надеждите и желанията. Това ще донесе хубави емоции и осъществяване на любовни мечти както за онези от вас, които са във връзка, така и за търсещите своята половинка. 

Близнаци 

Близнаци, хармония в отношенията ви очаква в последните дни на 2023 година. Венера влиза във вашия партньорски сектор и ако вече сте в сериозна връзка с някого, то тя е на път да стане още по-хубава. Любовта, която споделяте, е напът да достигне впечатляващи височини, благодарение на желанието на партньора ви да демонстрира емоциите си към вас. Пригответе се за освежаващо приключение заедно! Венера може да донесе романтични възможности за необвързаните. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тайна!

Спонсорирани публикации