Панталони от деним с широки крачоли - 6 визии, които да пробвате

Кажете сбогом на неудобните и впити модели
26 дек 2023 17:37, Дарена Найденова
8
Панталони от деним с широки крачоли - 6 визии, които да пробвате
Снимка: iStock

Следващата голяма тенденция за не тесни дънки е тук и не може да бъде по-елегантна. Докато впитите модели наистина никога няма да умрат, нито искаме да го правят, забелязахме няколко нововъзникващи тенденции в денима, които са почти тяхна антитеза. Вече споменахме как по-свободните и широките дънки увеличават популярността си, но сега добавяме още един от тези стилове, които не са тесни - дънки с висока талия и широки крачоли.

Това дълги дънки с широк крачол, подобен на правите панталони, и висока талия. Знаем, че тази комбинация може да ви плаши, ако не сте свикнали да я носите, но ние сме тук, за да ви накараме да се доверите на облеклото. Вече видяхме част от известните личности да следват тенденцията, така че спокойно можем да кажем, че славата се заражда.

За да подчертаем тази шикозна нова деним мода, събрахме най-актуалните тоалети с широки дънки, които модните инфлуенсъри носят в момента.

6 тоалета с широки дънки можете  да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: широки дънки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно време всички ходихме с такива дънки. Сега тази мода тръгна отново но този път от жените. Ако сте във форма независимо дали сте мъже или жени ще ви седят идеално слим фит или скини фит дънките. От години не следвам модата а нося дрехи спрямо фигурата ми.