Годишен хороскоп за всяка зодия за 2024 година

Астрологична прогноза за следващите 12 месеца
7
Годишен хороскоп за всяка зодия за 2024 година
Снимка: iStock

Годишен хороскоп 2024 показва какво да очаква всеки от нас в следващите месеци.

След като си отпочинахме малко, е време да се пренастроим отново на работна вълна и да разберем какво ни предстои през новата година според знака, под който сме родени.

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Специалистите в тази сфера виждат тези аспекти и ги анализират.

Овен

Изразходвайте финансите си разумно и с грижата на добър стопанин. Не е желателно да взимате ипотечни кредити и да влагате големи суми в криптовалута. През пролетта, когато Слънцето е във вашия знак, ще са ви необходими последователност и търпение. За получаване на по-престижна или по-доходна длъжност можете да мислите в началото на лятото. Професионалните отношения ще са доста обтегнати през август. През втората половина от годината е подходящо да инвестирате в собственото си образование, личностно развитие и в пътешествия, ако ги предпочитате. Следвайте максимата за добрия стопанин, който никога не съхранява всичките си яйца в една кошница и разпределете финансовите си наличности в повече от един депозит или друг вид ценности (метали, акции, антиквариат, предмети на изкуството). През есента може да настъпят падежите на някои задължения, подгответе си нужните средства предварително.

Телец

В началото на годината ще се натъкнете на някои затруднения при уреждане на имотни и материални въпроси. Не прекалявайте с разходите, въздържайте се от каквито и да било инвестиции, не давайте пари назаем и проверявайте по няколко пъти изпълнението на финансовите операции, за да не преведете средства в погрешна сметка или няколко пъти да платите едно и също. Професионален напредък може да отбележите след втората половина на февруари до края на април или след това през декември. Задължително отделяйте част от приходите си за резерв. Ще са ви необходими в края на есента. През май, юни, края на септември и началото на октомври е възможно да намерите допълнителна работа, допълнителни източници на приход, да получите премия, бонус, участие в международен проект или да придобиете някакъв вид имущество. При всички случаи ще има от какво да сте доволни, защото ще стабилизирате позициите и ще разширите сферата си на влияние.

Близнаци

Едно от неоспоримите ви преимущества, „ключът“, с който ще отворите всички врати е нестандартното ви мислене, умението да общувате, широкият размах, с който работите. С каквото и да се заемете, около вас винаги ще има солидна група от надеждни сътрудници, с чиято помощ да стартирате и изпълните проектите си. Не прекалявайте с инициативата в периодите, когато Меркурий, вашият управител, е в ретроградно движение. За предпочитане е в такива моменти да намалите комуникацията. След като Юпитер навлезе във вашия знак е подходящо да вложите усилия в личностното си развитие. Действително, ще се наложи за известно време да напуснете зоната на собствения си комфорт, но пък ще дадете недвусмислени доказателства за способностите си. Поддържайте равномерно темпо на работа, за да разполагате с време за корекции, ако се наложи да правите такива. През последните месеци на годината не давайте пари назаем. Ще ви ги върнат, няма да претърпите загуби, но ще навредят на отношенията.

Рак

В началото на годината помислете за собствения си уют. Успеете ли да подредите ежедневието си удобно, ще си осигурите висока работоспособност, емоционално спокойствие и творчески растеж. През втората половина на годината би било полезно да инвестирате в обучение, да попълните липсващите ви знания или пък да усвоите ново, непрактикувано към момента умение, към което имате интерес. Рано или късно ще получите приходи от направеното вложение. Нивото на приходите ви ще зависи от желанието да осъществите идеите си и готовността да овладеете емоциите. Старайте се да реагирате гъвкаво на непрекъснато променящата се ситуация. Не драматизирайте неуспехите. Те са неизбежна част от житейската реалност. Предназначени са за проверка на човешките способности и воля. През последните месеци на годината може да се появят пасивни източници на доход. Реагирайте своевременно, помислете как бихте могли да ги използвате, за да не съжалявате за пропуснатия шанс.

Лъв

Една от сложните задачи за предстоящата година ще е да стабилизирате материалното си състояние. Приходите ще са епизодични за разлика от разходите, които ще са сравнително постоянни, а на моменти дори сериозни. Положителен ефект ще окаже присъствието на Меркурий, Венера и Марс във вашия знак. Те ще се намират там в различни периоди от годината, но Меркурий ще подобри уменията ви за общуване, Венера ще повиши магнетизма ви, а Марс ще ви подтикне към решителни действия. В такива моменти ще можете да се справите със сложни въпроси, защото ще се окаже, че се намирате на точното място в точния момент и в обкръжението ви са точно хората, на които можете да разчитате безусловно. Ще осъществите поне едно свое заветно желание като например да направите пътешествие до непознато място. Не прекалявайте с инвестициите и ако се налага да работите с различни валути, следете внимателно курсовете им. За предпочитане е да не взимате заеми и кредити, но ако все пак е неотложно, погасявайте ги с равномерни вноски. Всяко изоставане може да ви вкара в „дългова спирала“, от която много трудно ще се измъкнете.

Какво показва прогнозата на астролога Петя Георгиева за 2024 г. за останалите знаци може да разберете в Tialoto.bg тук

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: годишен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 4 месеца
На абезяните и особено, ако са извоювали нещо и рискуват да ,,изгубят спечеленото....Пребирай се какиното при децата си!
1
0
 
1
 
! Отговори
Забавлявам се, сър! преди 4 месеца
И то яко, въздават ми хвала и боговете са ми дали нежни ръце ...и аз знам, как да ги строша, треперете гадове е първа е Вашата...