Според зодията: Как да впрегнете силата на новолунието в Козирог

Януарското новолуние е идеално време за определяне на цели и намерения!
11 яну 2024 16:19, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Как да впрегнете силата на новолунието в Козирог
Снимка: iStock

Всеки звезден знак принадлежи към модалност, която дава представа за нашето поведение и как се справяме с околната среда. Ако сте преживели по-меко начало на 2024 г., тази седмица ви предлага шанс за промяна. Натискът, който съпътства 1 януари, може да ни накара да преследваме новогодишните си обещания с нереалистични очаквания.

Ние често използваме „новото начало“ като мотивация за иницииране на промяна в живота си, но истината е, че първото новолуние за 2024 г. предоставя идеалната възможност да предизвикаме тази положителна промяна в житейски план. Новолунието в съзвездието Козирог, което е на 11 януари, наистина символизира ново начало.

Това лунно време е особено важно, тъй като следва края на ретроградния Меркурий, което ни позволява да продължим напред с трудолюбивото и амбициозно влияние на Козирога. Този момент бележи идеално време за задаване на цели и намерения с дълготраен импулс.

Определяне на намерения за вашия зодиакален знак
Всички имаме мечти, стремежи и желания, за които работим. Някои хора са по-добри в това да си създадат усещане за посока, докато други намират по-голямо удовлетворение в подхода, насочен към сърцето, привеждайки емоциите си в съответствие с целите си.

Няма правилен или грешен начин за определяне на намерения или цели – ключът е да разберете към какво работите. Използването на характеристиките на вашия зодиакален знак може да бъде силен начин за създаване на фундаментална промяна, която ви вълнува ежедневно.

Елементи и модалности
Всеки от дванадесетте зодиакални знака попада в един от четирите елемента – огън, земя, въздух и вода – представляващи нашите личностни характеристики. Огнените знаци са динамични и страстни, земните са практични и стабилни, въздушните – любопитни и креативни, а водните знаци са чувствителни и с въображение.

Всеки зодиакален знак също принадлежи към модалност – кардинална, фиксирана или променлива – предоставяща представа за нашия поведенчески стил, предпочитан начин на действие и изразяване. Кардиналните знаци са инициативни и ориентирани към действие, фиксираните знаци са постоянни и организирани, а променливите знаци са адаптивни. Нашата модалност служи като проницателен индикатор за това как се справяме със заобикалящата ни среда.

Овен (20 март – 19 април)
Кардинален, огнен знак

Овен, вашата кардинална огнена природа ви тласка напред като безмилостен пионер. Когато преследвате това, което ви вълнува, бъдете неудържими, но внимавайте с подценяването. Потопете се в истинските си страсти и гледайте как всяко преследване запалва допълнително вдъхновение. Ако мечтите ви изглеждат остарели или в застой, време е да запалите отново тази искра за нова перспектива.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: новолуние
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китайците кацнаха на Луната :)))

Спонсорирани публикации