Над 1 милион камбани по цял свят, с тях и български, ще бият за заложниците

У нас са църквите "Св. Неделя", "Св. Седмочисленици" и "Св. Кръст"
Обновена: 14 яну 2024 07:10 | 14 яну 2024 06:16, Петър Бойчев
66
Над 1 милион камбани по цял свят, с тях и български, ще бият за заложниците
Снимка БГНЕС

Българската Православна Църква ще се включи в инициативата на израелското външно министерство и Световната ционистка организация с призив за освобождаване на израелските заложници, държани от "Хамас". Кампанията се провежда под наслов „Една камбана може да бъде звукът преди бурята, милион камбани могат да разтърсят света!"

Над един милион камбани ще зазвънят едновременно в целия свят в 16:00 ч. (българско и израелско време) на 14 януари 2024 г., за да отбележат 100-те дни от бруталното нападение над Израел. В София камбаните ще бият в църквите "Св. Неделя", "Св. Седмочисленици" и "Св. Кръст".

Целта на този глобален активизъм е да не се забравят убитите, ранените, техните семейства и близки. Да се отправи призив за незабавно връщане на останалите вече 100 дни в пълна неизвестност над 130 заложници, и за възстановяване на свят без тероризъм, антисемитизъм, фанатизъм и расизъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хаха, абсолютно вярно. Така както за турското робство ни обясняват как било присъствие. Със същото си лицемерие и нахалство, сега арабята ни обясняват как нашите са им били на гости за Коледа и Нова Година. Егати! А българята още веруват, че Русия ще ги спаси и че им е майчица. Но Русия е дружка с исляма във велика обща цел, да разбие Европа и САЩ. Те най-вероятно ще победят и успеят и тогава дано провидите, умници, каква спасителка ви се явява възлюбената ви Русия. Ще идем сите на гости!
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така е. Българският народ е глупошарски народ по всички критерии, задето подкрепя исляма и мрази и се плаши от 7 милиона евреи в Израел и още толкова по света. Така както над 5 века сме били под турско робство, така сега ни чакат още безчет години ислямизация. И не може да отречем, че напълно си заслужаваме съдбата. Сега двама заложници наши моряци, утре всички ние роби на исляма! Като се освободим след още 5 века ще ни учат, че сме им били просто на гости. Хахаха!!
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Америка вече няма право да води войни под претекст " човешките права"! След като няма проблем евреите да избиват по този начин палестинците , какво ги бавим нашите роми!! Дайте и ние да се отървем от една прослойка ,която ни избива, изнасилва, краде и разваля хубавите ни земи!!! Няма да е трудно, ако Америка ни подкрепя безусловно както подкрепят Израел...
45
4
 
4
 
! Отговори
Хазарта преди 3 месеца
До двайстия ден бех за Израел после незнам, хиляди деца и бебета в Газа да се смятат за бъдещи терористи ми дойде в повече , аре чао.
44
2
 
2
 
! Отговори
Наука и прогрес !!!? преди 3 месеца
Гобализма не ме кефи , проблемите от 2000 години между братовчеди не ме вълнуват. Не ме вълнуват нито руско украинските схеми нито хутси мутси и други фанатици.Земята загива в Африка и други се множат в прогресия, китайците и индийците искат да живейят като американци, а няма ресурси .Навсякъде смет, токсични отпадаци се зарявят и извърлят в окена стотици ядрени опити, обеднен уран. Амазаонската джунгла -климатика на Планетата изчезва, а без нея Европа зимата ще бъде Арктика, а лятото Сахара...
43
3
 
6
 
! Отговори
Неутрален преди 3 месеца
Славяни избиват славяни няма камбани , семити избиват семити камбани...
42
1
 
2
 
! Отговори
Хаоус пф пеин преди 3 месеца
А за за мир в Украйна ?
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вие политиците и вие църквата сте голям срам и позор. Навели главици пред Евреите - най-гнусната нация на света. Убийци и окупатори. Срам ме е че българска църква обслужва дяволски интереси
40
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чудесна инициатива, която подкрепям! Малкият Кфир Бибас навърши 1 годинка в плен. Момичетата, които са още в ръцете на ислямистите страдат от брутални издевателства. Тази ислямистка чума си проправи път и в Европа, заради корупция и либералните болни мозъци. Пълна липса на чувство за самосъхранение.
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Срам и позор е за БПЦ включването в сатанинската 4**ф**тска фарисейщина! Като нямат срам,поне нямат ли страх от БОГ?!Колко трябва да си безчовечен и безмозъчногънков,че да биеш камбани в подръжка на юдейските убийци,които от 75 години унищожават палестинския народ?! Само в последните 100дни избиха повече от 25хил.невинни,от които половината са деца! Всички ли от БЪЛГАРСКИТЕ свещеници са до такава степен оскотели,че нито един не вдигна глас на протест срещу това кощунство?!
38
0
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 3 месеца
До Анонимен,че има ли нещо по-сатанинско от църквата,това,че вие я смятате за нещо добро си е ваш проблем,защото сте се оставили да ви промият мозъците до такава степен,не се ли питате защо църквата се бори със зъби и нокти да запази хилядолетното статукво,което й дава привилегии и се страхува че хората могат да си отворят очите и да си дадат сметка за 20 века манипулации и лъжи,черните сатанински сили,кото са поробили човечеството,които вие наричате български господ,защото само вие сте добре
37
1
 
13
 
! Отговори
американеца преди 3 месеца
нашите управляващи така с а се навели че няма мърдане-като хвърляха обеднен уран над цивилните в Сърбия нищо н ебиеше
36
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо църквата ни се включва в сатанинските ритуали на евреите!?!
35
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** нормални ли сте бе Камбаните трябва да бият за спиране на Израелската окупация над Палестина.За прекратяване на бомбардировките.Това доказва че голям брой хора и нации са с промити мозъци.Жалко за целият свят ,вървим към разруха,упадък и може би 3та световна война.
34
3
 
12
 
! Отговори
сем преди 3 месеца
Ден на отворените врати в лудницата!Май тук някои дето пишат,са си забравили хапчетата!!!Милеят за онези,дето заявиха пред цял свят,че до 2034г няма да има нито САЩ,нито Израел-но нито пък и Европа!Заявиха го ясно и точно до годината! На вас какво не ви е ясно ????
33
4
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 3 месеца
ЗА ГЛУХИТЕ СЛЕПИТЕ И ПРОСТИТЕ КОМУНИСТИ--- ТЕРОРИСТИ, КАМБАНИТЕ НЕ БИЯТ.....!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Христос отново разпнат!
31
5
 
8
 
! Отговори
аноним преди 3 месеца
Изглежда по света има по-умни хора от някои пишещи тук!Всички вие-терористи ли бе????
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какви камбани, какви църкви,тези нямат нищо общо с Господ,и те като болниците търговски дружества,църкви и катедрали,създадени да контролират човечеството,човек ако вярва в господа,не му трябва на кой да му казва в какво да вярва!Истината се крие!!!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руските камбани ще зазвънят ли? В Израел има стотици хиляди руски евреи.