Какво разкрива вашият Лунен знак за любовта, която търсите?

Качествата на нашия лунен знак често се проявяват в начина, по който подхождаме към връзките
18 яну 2024 18:00, Теодора Драгоева
1
Какво разкрива вашият Лунен знак за любовта, която търсите?
Снимка: iStock

Лунният знак е свързан с вътрешния свят на човека и изразява качества, свързани с по-дълбоките слоеве на битието. Това включва условни реакции, интуиция, емпатия, емоционално преживяване и памет, докато слънчевият знак изразява външната личност. Качествата на нашия лунен знак често се проявяват в начина, по който подсъзнателно подхождаме към взаимоотношенията.

Видът грижа и обич, които даваме (аспекти на любовта), често отразява вида грижа и обич, които копнеем да получим. Въпреки че идват от добро място, тези действия обикновено отговарят на вътрешни нужди, а не изразяват любящо действие към друг човек.

За да разберете всичко това, първо трябва да намерите вашия Лунен знак. За да направите това, можете да използвате калкулатор за натална карта, който ще използва вашия рожден ден, час и място на раждане, за да генерира ваша лична натална карта.

А  ето и какво казва вашият Лунен знак за любовта, която търсите:

Луна в Овен
Вие желаете партньор, който е директен и лесно изразява себе си. Честен човек. Търсите любов, която ви предизвиква да бъдете най-добрата версия на себе си. Дълбоко мразите и може би дори се страхувате да играете игри в любовта. Имате нужда от някого, който реагира адекватно и първично на ситуациите.
 

За другите зодии можете да четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: лунен знак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нищу. Лягам си все сама.

Спонсорирани публикации