10 начина да прочистите дома си от лоша енергия

Почистете хладилника
19 яну 2024 12:49, Михаела Лазарова
10
10 начина да прочистите дома си от лоша енергия
Снимка: Istock

Често говорим колко е важно да поддържаме дома чист и подреден, но знаем, че това отнема време. А в ежедневието рядко разполагаме с достатъчно време, за да почистим изрядно. И така времето си минава, ненужните вещи се трупат и всичко това се отразява на енергията в дома. Тя е по-негативна, защото виждаме безпорядъка, задръстените шкафове и гардероби, и това ни потиска.

Необходимо е да се започне почистване и не е нужно да отнема много време. Важно е да знаете откъде да започнете с най-натоварените места в дома ви. Почистете ги и веднага ще усетите колко по-добре ще се почувствате.

Разчистете единичните чорапи

Вероятно в чекмеджето с чорапи имате поне няколко самотни чорапа, които са изгубили своето другарче. Съберете тези единични чорапи и просто ги изхвърлете. Ненужно заемат място и задръстват шкафа ви, правейки по-трудно намирането на чифт чорапи.

Изхвърлете тениски и блузи, които вече не носите

Ако в гардероба си имате ризи и тениски, които не сте носили поне от година, крайно време е да се отървете от тях. Ясно е, че няма да ги носите, а само заемат място.

Почистете дамската чанта

Известна е шегата, че в женската чанта има всичко – от грим през документи, лекарства, та до пила, крем и какво ли още не. Но сред всички тези полезни и нужни предмети със сигурност има и не малко излишни вещи, заемащи място. Прочистете чантата от тези неща и ще се усетите значително по-добре.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
Когато дъсчицата чисти така има скандал. Аде нейните неща как да е, но от мойте и общите да не пипа. Включително в кухнята! Само трошене на пари и замърсяване на природата.
8
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 месеца
Почистих дамската чанта и - жената ме преби. После излезе. Вярно сте написали, бре! Сега лошата енергия я няма у дома...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има още хора ,които се връзват, на врачките да им чистят лошата енергия ))
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никога не бих пуснал рускиня вкъщи.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А ако ваш много 'умен' близък е женен за рускиня и отвреме навреме се налага неизбежно гостуване, как и колко да се чисти след това? Дано не ви се налага.
4
5
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 3 месеца
Така е. Русофилите са сатанисти и имат ужасна аура, която пръска негативна енергия. От тях трябва да се стой далеч.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На първо място, не канете русофили в дома си. Носят много лоша енергия и ако следвате това правило ще ви се налага много по-малко да чистите лоши енергии.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Почистете добре клозета от следи от лaина.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не мислете за лошите хора!

Спонсорирани публикации