Жените от тези китайски зодии са най-привлекателни за мъжете

Вижте дали вашата зодия е сред тях
21 яну 2024 11:45, Михаела Лазарова
32
Жените от тези китайски зодии са най-привлекателни за мъжете
Снимка: Istock

Светът никога няма да бъде истински без жените в него. Всяка жена притежава своите уникални качества. И все пак, има дами, които се отличават с една особена обаятелност. Според забавния сайт cluber.com.ua жените, родени в тези години от китайския зодиак са по-харесвани от другите.

Вижте повече в следващите редове.

Жените, родени в китайската година на Коня (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Жената, родена в годината на Коня според китайския календар, е чувствителна, нетърпелива и жадна за любов. Тя е роден лидер и с лекота привлича вниманието към себе си. Упоритостта ѝ и силният ѝ характер привличат мъжкото внимание. Но тези дами не са за подценяване, защото не биха направили компромис с партньор, който не оценява личността им.

В любовта, жените родени в годината на Коня са активни, игриви. Те са невероятно привлекателни и изтънчени. Трудно е да не се влюбиш в тях.

Жените, родени в китайската година на Дракона ( 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Те се отличават като приказливи, работливи, винаги готови да помогнат. С лекота успяват да постигнат набелязаните цели. Добрите им комуникативни умения са естествен магнетизъм. Общуването с жените Дракон изпълва представителите на противоположния пол със самочувствие.

Друго характерно за тези дами е, че те са коректни към другите, обичат да ръководят. Знаят стойността си и никога няма да позволят на недостойни хора да заемат важно място в живота им. Жените, родени в годината на Дракона, са надарени също с вътрешен чар, поради което около тях винаги има повече от един ухажор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво стана? Интересно е.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След което си казах-щом искате война ще я имате! На следващия тест направих ксеро копия на всички китайци. 9 души окуражени от първото изнудване дойдоха да искат повишение! Обвинявайки ме, че не съм забелязал верния отговор! Аз се усмихнах и казах-съжалявам, но не мога да го приема. те започнаха да ме агитират да им увелича бележките а аз ги приканих да отидем на академичен арбитраж! без да подозират 5 от тях се явиха пред арбитража-един професор, деканът и аз!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Любим метод на тези *** е като си получат обратно теста да допишат някъде верният отговор и после идват до катедрата, покланят се най-лицемерно след което показват теста и казват "смирено" - г-н професор ама ето го верният отговор! Вие просто не сте го видели! Като ми направиха този номер за пръв път аз се вкамених! Обзе ме огромно съжаление към човешката раса! Погледнах китаеца в очите! *** издържа погледа ми и не трепна! Ако можех-бих го убил с поглед!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На изпитите преписват и лъжат по всякакъв начин! Хваюам на изпит китаец който получава бележка от китайка. Взех бележката-всичко на Китайски! Попитах го дали е прочел заглавната страница на теста в която пише, че всяка размяна на листи е забранена! Същетсвото най-нагло ме излъгва гледайки ме в очите че това е... готварска рецепта...? След което се оказа, че грешките им са идентични!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В българия уважавах китайците. Купувах си книги (главно руски) за културата им и четях считайки, че се докосвам до нещо самобитно. Когато дойдох в Америка и ги опознах от близо останах отврате! Мит е, че китайците са умни! Те са просто безкрайно мотивирани! Зубрят като откачени и заустяват без разбиране. Почти всички имат огромни проблеми с езика, зашото живеят в комуни и говорят помежду си само на китайски
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китайците не само че няма да спасят света нo ще го затрият! Ако разбира се нещата продължават така! Когато бях ученик Китайците бяха едва 600 милиона. Сега 25 години по-късно те са 1,5 милиарда?! Та това не може да продължава така! Тази планета е твърде малка за да изхрани толкова много плъхoвe.... Есе по - актуална ше става теорията на абата Малтус!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой, някога, веднъж, наeбнювал китаец, в цъфналата ръж.
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От някъде се появяват китайци, които тичат с горящи коси, защото са си играли на "Аре аз ще те запаля и ще те eбнювaм, после ти ще ме запалиш и ще ме eбнювaш".
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Простотии. Пълни простотии.

Спонсорирани публикации