Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари

Ракът ще търси хармония в любовта
22 яну 2024 09:41, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари
Снимка: Istock

Любовта е идеалистична и потенциално измамна през тази седмица. Звездите ни предупреждават, че или ще изберем да затворим очите си за нещо, което знаем, че не трябва, или наистина няма да можем да видим реалността на дадена ситуация, колкото и да се опитваме. Така или иначе, не получаваме пълната картина за романтична ситуация, тъй като Венера се приближава към квадрат с Нептун. Положителното на тази позиция е, че ни очаква повече романтика. 

Какво предстои за всяка зодия – вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Овни, през новата седмица може да се окажете по-фокусирани върху работата и не толкова към любовта. Венера ще ви помага по отношение на парите и успеха. Звездите ви съветват да не пренебрегвате любовния си живот, защото пълнолунието, което ни очаква ще ви напомни точно това. Ако сте необвързани, може да разберете, че някой от приятелския ви кръг изпитва силни емоции към вас. Обвързаните представители на зодията да внимават с претенциите към любимия човек. 

Телец 

Уважаеми Телци, каквото и да се случва в момента в любовния ви живот, със сигурност ще се промени тази седмица. Уран, планетата на изненадата, се движи през вашия знак, като това ще ви накара да обърнете внимание на промяната, както на лично ниво, така и в динамиката на вашите взаимоотношения. Темите за освобождението и да бъдеш верен на себе си, като същевременно работиш върху това, за да се свържеш с някой друг, са важни в живота ви тези дни.

Докато Уран е бил ретрограден, може да сте се почувствали сякаш любовният хаос е изчезнал. Не се заблуждавайте! Тъй като Уран става директен в края на седмицата, със сигурност любовта ще има с какво да ви изненада и не е задължително изненадите да са отрицателни, но бъдете подготвени за всичко. 

Близнаци 

Обвързаните Близнаци може да бъдат изненадани от щастливи финансови новини, касаещи любимия им човек. Венера, която се премества във вашия 8-и дом на споделените ресурси, увеличава шанса партньорът ви да получи повишение или друг паричен бонус. Дори ако ползите са по-малко осезаеми, можете да празнувате! Нещата са малко по-малко оптимистични за необвързаните Близнаци. Внимавайте с неочаквани изявления в любов от някой от вашите познати. Позволено ви е да се чувствате поласкани и неудобно в същото време. Този човек може да изглежда странно интензивен към вас, затова бъдете внимателни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: зодиивръзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
2024-02-14 преди 3 месеца
Любовния хороскоп на дъската е че остава на сухо, понеже мойте ежедневни усилия не бяха оценени, напротив. Работния гащеризон размер М за лозето е още свободен. Почвам преди 14ти. Подробности на лично.

Спонсорирани публикации