10 начина да прочистите живота си от негативна енергия

Отглеждайте домашни растения, които абсорбират отрицателна енергия
27 яну 2024 21:45, Михаела Лазарова
19
10 начина да прочистите живота си от негативна енергия
Снимка: Istock

Всички сме чували за отрицателните енергии и те без съмнение присъстват около нас. Понякога, въпреки че се опитваме да останем позитивни, може да се окаже, че негативната енергия надделява. Тя води до усещане за умора, апатия, неуспехи, чести спорове в работата с близки хора. Отрицателната енергия често се дължи на токсични хора в живота ни, които ни завиждат, манипулират ни, а понякога дори на грешки, които сме допуснали в подредбата на дома.

Вижте 10 лесни начина да прочистите живота си от негативните вибрации.

1. Премахнете счупените и неработещи предмети от дома си, за да премахнете отрицателната енергия. Тези неща по-скоро привличат негативните енергии.

2. Винаги поддържайте дома и гардероба си добре почистени и подредени.

3. Използвайте морска сол, за да премахнете негативизма – има козметика за тяло с морска сол, може да си вземете вана с морска сол или да разтворите такава в купа и да облеете тялото си с нея, да потопите краката си във вана с морска сол, да сложите в купичка малко количество в близост до входната врата.

4. Почистете основно новия дом, преди да се нанесете, особено ако преди това в него са живели други хора.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 2 месеца
Има и още един 11-ти начин: фърляш с лека ръка 90 бонки на некоя хитроумна гледачка, ясновидка или гадателка да развали некви лоши тъмни магии и ... Съвестта ти е от чиста, по-чиста и... си спасен, едва ли не!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мислете за тези, които обичате!
9
5
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 2 месеца
11 начин отивате на лозето с непознат да бачкате. Обявата е за дами М size, ако сте над 60 може L. Нищо не зарежда с емоций гака, аз живея само на лозето.
8
5
 
4
 
! Отговори
И 11, преди 2 месеца
като избягвате да четете по-долу написаните негативни коментари,абсолютни глупости,простотии и тъпотии,по-теми и проблеми за политика,русофили или русофоби,тикви или кратуни и други такива,написани от невзрачни и никому не нужни хора!!!Такива са най-"добри или полезни",единствено и само на себе си,да си отглеждат собствената злоба,завист и омраза,тяхната духовна храна и жажда за тъмна светлина!!!
7
0
 
14
 
! Отговори
!!!!! преди 3 месеца
Живейте отделно от тъщата и свекървата!!!!!!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има енергийни вампири, които те изпиват с поглед. От такива далеч
5
0
 
9
 
! Отговори
Малкото Слънце преди 3 месеца
Това с тамяна е вярно! Тези, които сте му от стадото, ходете на Черква и си казвайте молитвата "Отче наш" всеки ден, .......Той има грижата...времената са такива.......
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Народа проклина управляващите с пълна сила, тази негативна енергия с нищо не се чисти и влачи последствия до девето коляно, както се казва всеки ще си плати. Нечестните пари са най-силната отрова.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Английска сол в два литра вода. Прочиства всекакви шлаки,
2
2
 
16
 
! Отговори
Баба едно време преди 3 месеца
на село казваше така- от никой нема да взимаш нищо, оти има ора правят магии и не знаеш тоя човек с каква цел ти подарява тва нещо. Пред теб ти се радва, а зад гърба ти копае гроба.
1
14
 
9
 
! Отговори
Забравихте да кажете преди 3 месеца
Избягвайте русофили!

Спонсорирани публикации