Любовният ви хороскоп за февруари

Жаждата за промяна ще проникне в различни области на живота
30 яну 2024 17:45, Михаела Лазарова
6
Любовният ви хороскоп за февруари
Снимка: Istock

Според звездната карта ни очаква интересен месец за любовта. До 20 февруари ще властва зодия Водолей – любител на всичко необичайно, оригинално и дори магическо. Много от нас ще бъдат привлечени от някакво „любопитство“ – ще искаме да преживеем, опитаме, видим, създадем нещо ново и непознато. Жаждата за промяна ще проникне в различни области на живота, в любовта също. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

За любовта през месец февруари всичко ще бъде по-малко непредвидимо. Съвпадът на Венера и Марс загатва за възможността за нов любовен романс, остава само да разберете какви обстоятелства ще допринесат за това. Според звездната карта е напълно възможно да става въпрос за хора, с които работите. За някои Овни, приятелство изведнъж ще прерасне в нещо повече. Емоциите не могат да се избегнат.

Овните във връзка да се пазят от конфликти в средата на месеца. През останалото време ще се радвате на романтика. 

Телец 

Февруари обещава да изненада Телците с резки обрати в личния им живот. Това се отнася за всички представители на знака – както необвързани, така и за онези във връзка. Звездите подсказват, че ще бъдете силно ухажвани, Телци. Въпреки това внимавайте и не бързайте да влизате в интимности, за да не съжалявате на по-късен етап. 

Има и голяма вероятност да попаднете в любовен триъгълник против собствената си воля. Обърнете внимание на любимия човек и времето, което прекарвате заедно. 

Близнаци

Близнаците определено няма да крият емоциите си, когато става въпрос за любов. Ако досега сте премълчавали нещо, то февруари ще ви направи по-смели в разкриването на чувствата си, в това да споделяте. Ще можете да се насладите на собствената си вътрешна хармония, да изразявате себе си в любовните взаимоотношения. Очаквайте и романтични изненади.  

А на Свети Валентин не пропускайте да си направите празненство с любимия ви човек. Създайте си приятна атмосфера. Подобен празник може да ви помогне да се преоткриете един друг. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мише, а как ще бъде сексът през февруари?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Простотии.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние не сме католици нито вярваме в хороскопии. Хората са прекалено много да ги обобщаваш в кратно на 12.

Спонсорирани публикации