Методът 3-2-8 е ключът към влизането в топ форма

Ако все още не сте го изпробвали, сега е вашият момент
30 яну 2024 22:00, Дарена Найденова
6
Методът 3-2-8  е ключът към влизането в топ форма
Снимка: iStock

Да, знам, че е краят на януари и все още не съм започнала с осъществяването на фитнес плановете си за годината. Не ме съдете, беше натоварен месец – празници, имени дни, студени седмици и какво ли още не. Но февруари ще е началото на промяната, усещам го. Просто се чудя откъде да започна.

Ако и вие сте водили този разговор със себе си или приятелите си поне няколко пъти от началото на 2024 година, добре дошли в клуба. Желанието за влизане във форма е много силно на 1 и 2 януари, но постепенно спада с напредване на времето и опитите да се адаптираме към работния график и ежедневните социални срещи. Истината обаче е, че колкото повече отлагаме, толкова повече ще се отдалечаваме от поставените цели и изведнъж ще се озовем в лятото, отново закъснели да постигнем желаното тяло.

Ако се чудите как да започнете своята фитнес рутина през тази година, ви предлагаме популярния метод 3-2-8. Това не е паролата за магическо хапче за отслабване, нито мерките, в които трябва да се впишете. Чисто и просто това е рутина за тренировка, която набира все повече популярност и се смята за един от най-лесните начини за завръщане към физическата активност и бързото постигане на резултати.

Според създателя на метода, резултатите се постигат само за три месеца и ще ви оставят с тонизирано и мускулесто тяло.

Какво представлява методът 3-2-8 разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: методдобра форма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Пламем преди 2 месеца
Аз пък хапвам праз,сланина пия вино на корем,бира и ракийка си кусвам. Аз си ги правя отделям много време за тях и ми е сладко. Жени ли,ами жени не ми трябват. Тялото си е такова каквото си е цял ден копае на лозето умора не усещам. От сланината сила ми идва. И ми е добре
3
2
 
2
 
! Отговори
Иман до 3 преди 2 месеца
Завист, завист, целият ти живот е завист.
2
6
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Бог ме е надарил с перфектно тяло. Висок съм 1.90, с черна коса и сини очи, мускулест, с плочки на корема, супер красив и секси. Жените ме зяпат влюбено по цял ден и само ми се натискат. Аз съм буквално полубожество. Като се сметне, че съм програмист с дебела пачка и бърза спортна кола, съм супер магнит за мацки.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
3 самуна ляб - 2 кила боб - 8 часа копане с мотиката :)))