Главсекът на МВР: Съпругата на убития Мартин Божанов е служител на ГДБОП

Уточнява се откъде е стреляно по него
Обновена: 1 фев 2024 14:06 | 1 фев 2024 11:58, Елка Василева
177
Главсекът на МВР: Съпругата на убития Мартин Божанов е служител на ГДБОП
Мартин Божанов - Нотариуса. Снимка: БГНЕС

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше убит показно снощи в столичния кв. "Горна баня" е служител на ГДБОП, потвърди главният секретар на МВР Живко Коцев. Той уточни, че тя е уволнявана от ГДБОП, обжалвала е отстраняването си и е възстановена от съда на работа. В момента е в майчинство.

Още по темата
Днес предстои втори оглед на мястото на покушението. За момента е ясно, че със сигурност Божанов е станал жертва на стрелба с огнестрелно оръжие. Какъв тип е то и от какъв калибър, тепърва ще се уточнява.

Днес разследващите ще се опитат да установят и къде точно е бил позициониран стрелецът - в или извън комплекса, в който се е намирал Божанов.

"Открити са доказателства, относими към производството. Установени са ценни свидетели. Има предположения за мястото, откъдето е произведена стрелбата. То ще бъде огледано, за да се установи посоката на оттегляне и мястото. Близо е до комплекса и ще се установи къде е бил позициониран стрелецът. Касае се за стрелба с огнестрелно оръжие, по свидетелски показания - 2 или 3 изстрела", посочи Живко Коцев.

Той допълни и че тепърва разследващите ще проверяват миналото на жертвата и в какви скандали е бил замесен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
10
 
! Отговори
Второси преди 4 месеца
Къде се подават сигнали за нотариуси измамници и как се съди нотариус?
52
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Една служителка на МВР носи стълба на престъпник,който надрусан убил две момичета на пътя и сега се чудят как да го оправдаят.Друга служителка,но в ГДБОБ,женена за престъпник,но това за никой не е проблем!Какво друго очаквате от държава,управлявана от мафиоти?
51
0
 
7
 
! Отговори
Не е прецедент преди 4 месеца
Получавам Симона Радева - Семерджиев flashbacks
50
0
 
20
 
! Отговори
тъпчо преди 4 месеца
Вече нищо не може да ме учуди! Е оня ден нали хванаха ченгета дет втората им работа е да са ударници. Дет бутнеш яко мирише. Пълна джунгла. Нормални хора не останаха...
49
0
 
12
 
! Отговори
хаха преди 4 месеца
Че той си е имал къртица бе. Той ОПГ, а жена му в ГДБОП. Та какво беше ГДБОП?
48
0
 
6
 
! Отговори
Ххс преди 4 месеца
Или накратко Гергана къртицата от едноименното риалити
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя Мартин е дребна мишка. Има къде къде по-големи престъпници - ББ и ДП например.
46
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И после нямало държава! Ми как да има, то семето кофти! Нагледно - човек, който се знае, че е мамил, изнудвал, заплашвал седи на свобода! Женен за човек от ГДБОП! Не ми се мисли какво се случва на по-високите етажи :D И чакаме промяна и по-добър живот! КАК?!?
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само си представете в каква помиярщина живеем и то от десетилетия!
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Че даже и... 'тепърва' ще разследват? Алооуу, ние да не ядем доматите с колците! Ботьо Ботев да ви каже кой, колко и как.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя не е нотариус , прякора му е Нотариуса. Четете с разбиране.
42
1
 
19
 
! Отговори
Банкеръ преди 4 месеца
Тъкмо сега вдовицата ще гони организираната престъпност до дупка.
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако човек се разрови в тоя ГДБОП кой знае колко гнили ябълки ще изскочатЗа съжаление не само там - и в другите звена на МВР, а също и в Прокуратура, Съд, Митниците, Нап и т.н.Ама те това - кучетата си лаят, кервана си върви.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тончев ще се хвърли от осмия етаж, когато дойдем да го арестуваме
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тепърва разследващите щели да проверяват миналото на жертвата и в какви скандали е бил замесен!?А това не е ли трябвало одавна да се провери,още преди жена му да бъде назначена в ГДБОП?И в тази връзка,очаква ли някой да чуе истината?
38
0
 
9
 
! Отговори
Токмаков преди 4 месеца
А милиционерът участвал в гонката и убийството В предновогодишното преследване в Стара Загора за добре свършеното е назначен за заместник кмет в Мъглиж!!! ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД??? вЪПРОС - ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!?????
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И трябваше да го застрелят за да разберем, че жени въртят далавери под закрилата на държавата ГДБОП
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи жена му дава информация къде и на кой е удобно да направи имотна измама. МВР са бухалки на политиците и елитите , а ние сме робите(данъкоплатци) , само дето полицаите си мислят , че ще им се размине! Тъй наречените елити са ни подготвили една и съща кланница! Само дето едните взимаме левия завой , а другите десния! Мислете малко бе служби и връзкари
35
1
 
14
 
! Отговори
До Главсекът на МВР преди 4 месеца
Проверете превантивно всички нотариуси. Минуси - ще ви се завие свят.Плюсове - ще предотвратите много кражби на имоти, ще откриете много престъпления, извършени в миналото, ще докажете на обществото, че не сте толкова безполезни. Пробвайте.
34
0
 
17
 
! Отговори
edin ot.... преди 4 месеца
Този показен разстрел е доказателство че гангрената на държавата е правосъдието!Е няма такова правосъдие, да оставиш необезпокояван лице с толкова богато досие за измами?Каквото повикало ,такова се обадило!