Опитайте различни видове романтични срещи за Свети Валентин

Разнообразете празника си и бъдете далеч от класиката
12 фев 2024 20:00, Дарена Найденова
12
Опитайте различни видове романтични срещи за Свети Валентин
Снимка: iStock

Денят на Свети Валентин не се харесва на много хора, защото е описван като "празник на глезотиите, изкаран от най-скучните и досадни романтични филми". Ако обаче трябва да бъдем честни със себе си, чакаме 14 февруари с нетърпение, за да видим какво е измислил партньора ни за вечерта. Разбира се, любовта трябва да се изразява ежедневно и не се измерва в предмети и подаръци, но Свети Валентин е като рожденият ви ден - добро извинение да излезете някъде, да празнувате и да не мислите за утрешния ден.

Празникът на влюбените обаче всяка година се характеризира с едно и също - романтична вечеря в ресторант или у дома на светщи, шоколадови бонбони в кутия във формата на сърце, вино и филм. Цветята са подходящи за всеки, който ги харесва, но и една роза никога няма да е излишна.

Тази година обаче ви съветваме да избягате от клишето и да изненадате половинката и себе си с нещо по-интересно и запомнящо се. Оставете класиката за романтичните филми и живейте в реалността по по-специален начин.

11 различни срещи за Свети Валентин

Отидете на винен тур
Знаем какво си мислите - обикалянето по барове изобщо не е романтично, още повече че тази година 14 февруари е през седмицата, което означава, че късното напиване няма да ви бъде от полза на следващия ден. Всъщност обаче ще бъдете изненадани какво може да ви предложи един винен бар. Свещи, тих джаз, слаба светлина - всичко това крещи интимност и романтика.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Свети Валентин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 месеца
А някакви нови техники, няма ли да измислите?
8
1
 
2
 
! Отговори
До 1 и 3 преди 2 месеца
Който/която си няма гадже, на този празник да се помоли от сърце на свети Валентин за съдействие да си намери каквото търси! :)))
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
11 вида срещи, значи са необходими 11 гаджета и добра организация, за да осъществите всичко това в един ден, на празникана св. Валентин. Успеете ли, може пък да налучкате кои видове срещи и кои типове гаджета ви допадат най-много. Ако сте мераклии за такова празнуване на 14 февруари, пожелавам ви успех!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всъщност не сме се запознавали!
5
3
 
3
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 месеца
Що не се скриете някъде с този натрапен чужд "празник на любовта" На по голямата част от българите този "празник" им е през оная работа....
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Следващите два дни очаквам як вой на копейки против чуждестранния празник, комбинирани с празни приказки за това какви големи пиячи са! И всичко това, само защото на тях никоя жена не им връзва, и така и не са срещали любов през живота си! Ами копейки, той единия празник не изключва другия - купете си бутилка хубаво вино, и го споделете с любимата жена! Само че вино ще намерите, но жена която да ви харесва - твърдо НЕ!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 1, не, всички неудачници без приятелка няма да го празнувате
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така е, измислените празници се отличават с празнота и недоумение. И сега търгашите се мъчат да накарат безмислените да хвърлят некои лев за нещо измислено.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само аз ли няма да празнувам Свети Валентин