Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 февруари

Вълнуваща седмица за любовта
Обновена: 12 фев 2024 11:28 | 12 фев 2024 11:28, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 февруари
Снимка: Istock

В седмицата на Свети Валентин Венера ще бъде в секстил спрямо Нептун, докато Марс преминава във Водолей. Марс ще се координира с Плутон. Тази комбинация ще повиши романтиката в живота ни, желанието ни за сексуални страсти. В петък Венера преминава във Водолей, напомняйки ни, че най-силните любовни връзки са изградени първо върху солидната основа на приятелството. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, през новата седмица не бива да пришпорвате събитията в личния си живот. Носете се по течението. Също така не позволявайте на близки да се месят в любовния ви живот. Звездите ви съветват да не взимате важни решения, особено под влиянието на емоции. В периода 12 – 14 февруари бъдете внимателни и не си създавайте конфликти. 

През уикенда ви очакват приятни промени, за някои представители на зодията и романтични срещи. 

Телец 

През тази седмица Телците няма да могат да избегнат приключенията, вълнението и обновлението в личния си живот. Звездната карта разкрива, че някои ги очаква романтична изненада, внезапно влюбване, докато при други е възможно влошаване на отношенията или тяхното преструктуриране. Някои Телци отчасти сами ще провокират нов обрат, давайки воля на емоциите си в средата на седмицата. Бъдете внимателни. 

Близнаци

Скъпи Близнаци, в седмицата на Свети Валентин пред вас ще се открият нови хоризонти по отношение на любовта. Ще имате шанса да излезете от „задънената улица“, като емоции от предишна връзка, труден период с настоящ партньор, самота в любовта и липсата на половинка. Началото на седмицата може да не е много обещаващо, но в края на седмицата звездите ще ви зарадват с положителни промени. На 14 февруари не забравяйте да покажете внимание към любимия човек, но и към себе си, особено ако нямате сериозна връзка. Поглезете се!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации