Леопардовият принт се завърна – как да го носите

Колкото и да не ви се вярва, животинските щампти отново са на мода
18 фев 2024 19:35, Дарена Найденова
10
Леопардовият принт се завърна – как да го носите
Снимка: Getty Images

Официално и категорично – леопардовият принт се завръща и е по-изискан от всякога. Той отново набра популярност чрез видеа в социалните мрежи, най-новите модни колекции и разпродадени панталони, вдъхновяващи носталгични, но актуализирани визии на популярната щампа от ерата на 2010-те. Забелязахме тенденцията и при звезди като Джоди Уудс и Розамунд Пайк, а този сезон всички имаме повече възможности да носим онази скандална леопардова минипола, която беше популярна преди десетилетие.

От класическия деним до закачливите чорапогащи, любовта към леопардовата щампа расте с всеки изминал ден и започва да ни убеждава, че може да ни послужи и като основа на всяко облекло.

Същността на тенденцията
След като властваше в модната индустрия през 2010 година и след това, постепенно силата на леопардовият принт започна да избледнява и дори беше заклеймен като една от най-големите грешки на дизайнерите. Сега обаче се оказва, че желанието за по-екстравагантни тоалети се завръща и леопардът отново намира място сред тенденциите.

Как да носите животински принтове, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: животински принтове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГееееееЙйЙЙйЙ
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Май на вас не ни се пэручава!
5
2
 
6
 
! Отговори
Ха.... преди 2 месеца
Нормално е за разни скаппаняци да носят такива леопардови шарки... или с имитация на змийска кожа... или да си правят гангстерски татуировки... Кара ги да се чувстват истински мафиози, леопарди или опасни змии .... Ахахахахаха. Повишава им умрялото ниско самочувствие . Опитват се да прикрият огромния си комплекс за малоценност.... Никога не им се получава.
4
2
 
4
 
! Отговори
Баааго... преди 2 месеца
Ууужас. Дори и не си помисляйте да го носите това . Ще приличате на някакъв Е.***..... Освен ако не сте третополов инфлуенсър търсещ да привлече внимане на всяка цена, без значение дали ще предизвика положителни или отрицателни коментари. п.с. Тоя на снимката да си го носи. На него поне са му платили за да му направят снимка с тоя паррцал с льопардови шарки.
3
3
 
2
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 2 месеца
И така, мили г-жи и г-ци плюс млади неориентед гаспада с малко женствени нагласи: да ви ориентирам, че тая уж-мадерная тенденция си е всъщност тотален чист КИ4 и съм дълбоко убеден, че никоя верна на себе си и на добрия дизайнерски вкус дама не би се преобразила с оцветена по подобен начин дрешка - това е просто под реномето на всяка истинска дама.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бих си купил леопадрово сако.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТОЯ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЛЕОПАРД ХАХАХА