Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 3 март

Динамична седмица
26 фев 2024 10:55, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 3 март
Снимка: Istock

През следващите дни е възможно да имаме повече очаквания в любовта. Марс ще бъде в квадратура с Юпитер във вторник и би било добре да запомним, че е най-добре да управляваме очакванията си. Меркурий и Слънцето правят годишните си съвпади със Сатурн. Това ще ни накара да гледаме на любовната си ситуация по-реалистично. 

В края на краищата, ако разглеждаме ситуацията такава, каквато е, а не каквато ни се иска да бъде, ще знаем точно какво може или не може да се направи, за да я подобрим. Като цяло ще бъде важно да не действаме прибързано в любовта. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Скъпи Овни, в последните дни на февруари и първите на март, вашата управляваща планета – Марс, ще бъде в квадрат с Юпитер. Тази енергия е чудесна за флирт, за задълбочаване на любовните взаимоотношения. Онези представители на зодията, които не са сигурни във връзката си с определен човек, Ще се почувстват по-уверени с помощта на Венера, която ще се приближи към Северния възел.

Това ще ви помогне да споделите емоциите си и да търсите знаци, които да ви подскажат в каква посока се развиват взаимоотношенията ви. Може да се създаде дългосрочна връзка. Сериозно обвързаните Овни ще могат да преоткрият романтиката с любимия човек. 

Телец

Необвързаните Телци определено ще имат повишено желание за флирт и търсене на нова любов. При някои представители на зодията приятел може да предложи непоискан съвет, който в крайна сметка се оказва трудно за преглъщане хапче. Неговите думи биха могли да предизвикат осъзнаването, че сте изпаднали в някаква фантазия относно текущата си ситуация в любовния живот, независимо от състоянието на връзката ви.

Може да сте избрали да си затворите очите за нещо, което е практически невъзможно да се пренебрегне. Определено ще има върху какво да мислите. 

Близнаци 

Очарователните Близнаци ще привличат вниманието към себе си с лекота. Това ще се дължи на Меркурий, който образува съвпад със Слънцето. Това е прекрасна енергия за нови срещи, познанства, които да доведат до романтика.

Определено ще копнеете за интелектуална и философска среща на ума, така че не всеки ще ви впечатли. Внимавайте на кого отдавате времето и енергията си. Обвързаните могат да използват енергията на планетите тази седмица, за да задълбочат любовната връзка с любимия човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации