Стая за молитви има вече на стадиона на "Арсенал"

Мохамед Ел-Нени преряза лентата на мястото за размисъл
12 мар 2024 11:56, Петър Бойчев
27
Стая за молитви има вече на стадиона на "Арсенал"
Снимка: Фейсбук Х/Мохамед Ел-Нени

Халфът на "Арсенал" Мохамед Ел-Нени преряза лентата на стая за молитви на стадиона, похвали се в социалните мрежи полузащитникът на "топчиите" и националния отбор на Египет.

"Горд съм да открия стаята за молитви на нашите играчи на стадион "Емирейтс" . Наличието на това място за размисъл и молитва ще промени живота на футболистите. Наистина съм благодарен на персонала и на всички, които участваха в това да се случи", написа Ел-Нени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голямо постижение. А позволиха ли в арабския свят жените да ходят незабулени или с голи рамене? Тази европейска толерастност..
25
2
 
1
 
! Отговори
Помолих се на ИИ преди 1 месец
Имам една иконка на ИИ у нас и се моля. Като дойде ИИ-то на власт ще ми изпълни желанията. Така каза брат ми Мъска и министърът на Електронното Управление от ПпДБ дето фалшифицира изборите.
24
1
 
2
 
! Отговори
Първата молба преди 1 месец
Първият футболист който се помоли в стаята сподели пред медиите, че молбата му е била да дойдат по-бързо православните войски на ВОВА и да ги освободят от робията.
23
1
 
8
 
! Отговори
Бай Ганю преди 1 месец
Бравос, следващата стъпка на изчекнатите и умствено увредените от кръвосмешение Англичани да се наредят на опашка за сюнети и да сложат по една *** и да бият челото на земята
22
1
 
9
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендр преди 1 месец
Страхотно, Велико Постижение, нов Връг на Западният Залез! Планът Калерги е в последна фаза!!
21
2
 
10
 
! Отговори
Нашмурлан Курбалаев преди 1 месец
Скоро Шериатът ще е официален закон в Еурабия!
20
1
 
3
 
! Отговори
до антихриста 19 преди 1 месец
Муамар Кадафи с неговите африкански СЕВЕРНИ АРАБИ са предполагаемите ТЪРГОВЦИ на СПИН за чернокожите в Африка защото държат монопола с ТЪРГОВИЯТА С НАРКОТИЦИ за чернокожите в Африка и покрай българските процес медици за да няма преобръщане срещу арабите онзи афганистанец ОСАМА БИН ЛАДЕН за едно открито листо марихуана присъда ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ раздаваше..........АРАБСКАТА НАРКОМАФИЯ от 10.11.1989 до около 1994 е отварачката на НаркоСИК,НаркоВИС,НаркоМултаци във България бе ***
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А християнски параклис кока?
18
1
 
3
 
! Отговори
СТАЯ за Ротшилд преди 1 месец
СТАЯ трябва и за такива като шотландският сепаратист клонящ към Римокатолическия теророризъм на ИРА Стилян Петров............Дори в СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ в ЕДИН техен град имат Отбор САМО за Протестанти и ДРУГ отбор само за Римокатолици от където една ирландска певица нарече народа си ЗОМБИТА.....ИМА СЛУХ че ЦРУ и МИ-5 обещали че ще подслушват САМО цялата ЕВРОПА, Бразилия,Русия,Китай, Аржентина и прочие и никога нямало да подслушват ислямският ОПЕК и заради това се случил суперуспеха на 11.09.2001
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори и най-големият ум физик, живял някога, - Исак Нютон е бил дълбоко религизион и е предпочитал да работи над откритията си, усамотен в градската църква.
16
2
 
5
 
! Отговори
До Агностик преди 1 месец
Ти първо се образовай, що е то агностицизъм, де е бил! Ти си атеист очевидно! И не говори за наука, защото се излагаш с липсата си на елементарни базови познания!
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дядо беше свещеник в нашето село, цели 60 години. Накрая, понеже вече стар и не можеше вече да ходи до църквата, та дойде едно младо момче. Много молитви знаеше, всяка неделя събираше почти цялото село в селската църква, която беше голяма, стари, млади го слушаха с часове. А дядо знаеше много за вероучението, за битието на българина. Винаги казваше - живейте така, че да бъдете запомнени.
14
1
 
4
 
! Отговори
,:-*:‑X: преди 1 месец
Ще дойде време то на Царя на ангелите, молете му се. И, годината никой не я знаеше.....
13
9
 
4
 
! Отговори
Агностик преди 1 месец
Гьоте е казал: Който има наука, няма нужда от религия. И си е така. Утре другиден ИИ ще измести Бог. Гаранция. Защото ИИ е истински и работи, докато Бог е илюзия.
12
3
 
17
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Европа се предаде без бой и без пари! И това всичко без един изгубен живот на мюсулмански боец! Скоро всички заедно към джамиите! Да ви е честит рамазана братя
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярата ще спаси света! Бог е велик и милостив!
10
3
 
5
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 месец
Оплождат коди и овце вътре
9
9
 
5
 
! Отговори
Имам на враждебна? преди 1 месец
Това не е нищо ново. На стадиона на Челси има отдавна, на всяко летище на запад. Има си имам, който в часовете за намаз отслужва молитвата. Тази новина е да се изхрачат шепата ксенофоби отдолу. Но народа ви го е казал: кучетата си лаят, кервана си върви.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кози ли държат вътре?
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярата във Всевишния ще спаси човечеството! Без Вяра и Духовенство СМЕ ЗА НИКЪДЕ! Баба на село казваше - Вервайте в Бога, оти инак дава наказания, болести и изпитания! Масово съвременните млади и подрастващите не знаят какво е вяра, не знаят даже да се кръстят, не влизат в църква/джамия. Не знаят молитви. Това е пагуба, моралноизхабен народ се задава. А вярата и духовенството ни учат на морал и възпитание. Идват страшни години.