Отново започнаха да се появяват мистериозни монолити по света

За първи път те бяха забелязани през 2020 година
13 мар 2024 19:00, Нели Христова
30
Отново започнаха да се появяват мистериозни монолити по света

Когато Крейг Муър забеляза странен обект, докато изкачваше върха на хълм, той си помисли, че има близка среща от трети вид. Въпреки това, въпреки че (очевидно) не е НЛО, лъскавият, сребрист монолит в кален участък от планините на Поуис беше поразително мистериозен.

"Когато го видях за първи път, бях малко изненадан, тъй като изглеждаше като някакво НЛО", каза Муър, строител, който живее в Хей он Уай наблизо, пред The Guardian. "Изглеждаше като да е направен от много фин метален материал, почти като хирургическа стомана. Стоманената конструкция беше дълга почти 10 фута и изглеждаше идеално нивелирана и стабилна, въпреки че времето беше ветровито."

След поредица от монолити, появили се по света през 2020 г. – на остров Уайт, Румъния и пустинята в Юта – любителите на теорията на конспирацията спекулираха, че зад структурите може да стоят извънземни.

Тъй като няма начин да се изкачи с кола до върха на хълма Хей Блъф, Мюър предположи, че може да е било взето от група хора или свалено от хеликоптера на мястото му.

"Не изглеждаше, че е било хвърлено там, вместо това беше точно поставено в земята", каза той пред PA Media. "Въпреки това нямаше очевидни следи около него. Човек би си помислил, че ще има много бъркотия около него, но не беше така."

Все още никой не е поел отговорност за уелския монолит, който прилича на този във филма на Стенли Кубрик 2001: Космическа одисея.

Последният монолит – голяма, изправена структура, обикновено изработена от камък – е подобен на този, открит на Комптън Бийч на остров Уайт преди четири години, който също беше описан като висок около 10 фута.

Първият монолит, който се появи в Юта, първоначално е бил забелязан от държавни служители по дивата природа, които са помагали да се преброят толсторогите овце от хеликоптер.

Структурата от 10-12 фута беше открита в земята, пъхната в залив с червена скала и впоследствие беше премахната от Бюрото за управление на земята в Юта.

Анонимен колектив, наречен "Най-известният артист", си приписва заслугите за структурите в САЩ през 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да не би да е лъжа че Путин махна ковида, вижте под тези монолити да няма бял прах, щото зельо си е изгубил праха.
22
1
 
1
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Шок и ужас.Путин е извънземен.Той е Антихриста и сатаната.Сс идват лошите извънземни да си го пребиват защото за нула време създаде пълен хаус в света с неговия нов сатанински световен ред.
21
0
 
0
 
! Отговори
Ба, тъй ам как преди 1 месец
и, чи даже й земетай плоска и няма вороз!МУУУУУУУ!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре е шмaткитe да затаяват дъх и да приклякат пред тях в медидативна поза.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на площад Славейков имаше един такъв монолит, ама го размонолитиха братчедите.
18
3
 
7
 
! Отговори
тел.166 преди 1 месец
В Банкя има един такъв монолит 1
17
1
 
8
 
! Отговори
ДОСИЕТАТА КОМУНДЕЛИХ преди 1 месец
ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ТЕМИ ЗА ПУТИН, ЧЕ ДА Я КОМЕНТИРАМЕ ТАЯ ГЛЮПОСТ!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отново започнаха да се появяват мистериозни монолити по света. Мистериозни ли,:)), цял свят в локдауни за ковид 19, всички затворени, без движение.:)) Е ясно е някои ^извънземени^, ^човеколюбци^ с много пари/на които няма кой да е над тях и да им наложи локдаун/, са се развихряли необезпокоявани, без да им пречат любопитни погледи и съгледвачи.:))
15
5
 
12
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
Путин ша ни спаси от хамериканците, ковид, глобалното затопляне, извънземните, от джендарите, данъците и от сметките за ток и парно. Путин всичко знаи и всичко можи!!!
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Урааааааа дзвъндземнити додоаааааа
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2. Даже е ясен фотоментажинг.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Де ги минулитити да ги видим, че то с това "вчера еднъ жинъ на пазаря ми речи" не въри няакак си във ерата на кимпутри, талафони и множество камери навсейде.
11
2
 
10
 
! Отговори
На снимката преди 1 месец
Динко тъкмо е заловил един нелегален монолит и го е вързал със свински опашки!
10
4
 
12
 
! Отговори
Видял НЛО преди 1 месец
Кокошката като види човек и не може да проумее какво е това същество. Така сме и ние с извънземните. Както ние гледаме кокошки в кокошарник така и извънземните гледат нас в човечарник. Кокшките не подозират, че ги гледат за яйца и месо. Така и ние си нямаме идея за какво ни гледат.
9
2
 
14
 
! Отговори
Пембян Пират преди 1 месец
Пуснаха червения пират и почна да слага монолити пак!
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те, идват!
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и житните кръгове бяха голяма мистерия, докато фермерите хванаха майтапчиите, които им заносват реколтата. НПОта плащат за истерията, НПОтата се спонсорират от бизнесмени близки до белия дом, те им прекарват политиката на терен.
6
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пк ли жълти новини? Някой каза, че следващата световна истерия след ковид щяла да е за извънземните. Господарите в САЩ имат чувство за хумор.Докато цакат овчиците с високи цени за всичко, ще ни обливат с поредната пошла пропаганда селд "пандемията" корона.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Акулите трябва да знаят най добре дали има извънземни. Все пак са от малкото видове които са живели преди 200 милиона години и са преживели 5 глобални екокатастрофи които са унищожили 75% от видовете включително и динозаврите. Хората са сравнително нов вид на 3 милиона години.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПовЕрвахме, определено! :))))

Спонсорирани публикации