Меган Маркъл рекламира нов бранд за храни

Той ще предлага конфитюри, кухненски прибори и готварски книги
15 мар 2024 17:23, Елка Василева
12
Меган Маркъл рекламира нов бранд за храни
Снимка: архив, БГНЕС

Меган, херцогинята на Съсекс, се завърна в социалната мрежа Инстаграм, за да рекламира нов бранд, който ще предлага конфитюри, кухненски прибори и готварски книги, съобщи Асошиейтед прес.

Бившата актриса "излезе" от тази мрежа, когато се сгоди за британския принц Хари, а миналата седмица говори за заплахите от социалните медии.

В четвъртък в Инстаграм се появи новия акаунт American Riviera Orchard, за който се твърди, че е създаден от Меган Маркъл. В него има снимки на лого и линк към уебсайт, в който желаещите могат да се присъединят към списък за получаване на информация.

През февруари в патентното ведомство в САЩ са внесени документи за регистриране на името American Riviera Orchard с искане за защита на запазена марка за множество стоки и услуги. Сред тях са текстил, ножове, желета, конфитюри и мармалади, различни хранителни продукти за мазане. В регистрацията се посочва, че брандът може да предлага "кафе услуги във вид на сервизи за кафе и чай, за храни и напитки, декантери" и други съдове за напитки, както и готварски книги и търговски пространства.

Искането за запазена марка е внесено от компания Mama Knows Best, която според официални данни е регистрирана през януари в щата Делауер.

The American Riviera е фраза със запазена марка, използвана за реклама на туризма в района на Санта Барбара, щата Калифорния.

Представител на Меган Маркъл не е отговорил на запитване от Асошиейтед прес за коментар.(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
8
 
! Отговори
Всъщност... преди 1 месец
Нито Мегана е херцогиня ... нито Хари е принц. И двамата се отказаха от титлите си когато напуснаха задълженията си в Кралското семейство а Хари го потвърди ПУБЛИЧНО пред журналисти. А меганката дори НЯМА британско гражданство.Тя и за това не ходи с Хариту в Англия. Там НЯМАТ НИЩО и спят по хотелите, като ппроссти туристи. Но все пак живеем в свободен свят и всеки може да се самоопределя както си иска . Основното е че Меган толкова е херцогиня, колкото и цар Киро е цар....
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще има успех с бизнеса. В Англия са луди по хубавата и маркова храна и готвенето.
8
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
А *** кифла, рекламира ли?!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Салам народен по дебел за Мегън Маркъл :)))
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уж се бори за равни права, а тя иска да стане професионална домакиня
5
0
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 1 месец
Тази информация е по-безсмислена и от информацията, че Гонзо е носият председател на БФС-то...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом трябва да ги рекламира Кафявото значи са ***
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намери си най-накрая тупунгер като прос т о то Хари Меган, успя моето момиче.... :))) Не ти ли отнеха титлата ве Меганче, все пак си ***, защо се кичиш още с това херцогиня :)))
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже е смешно да пишат херцогиня и да рекламира храни, а нас пък не ни интересува защото не са за нашия пазар. Ненужна информация.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знам ги аз тия храни с от врабче мляко по 100-150 долара вечерята на човек ако не и повече.