Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 март

Откриваме някои истини
18 мар 2024 11:32, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 март
Снимка: Istock

Новата седмица ще ни изведе от „страната на фантазиите“, що се отнася до любовта. Венера ще се съедини със Сатурн и това ще ни накара да се събудим от заблудите, в които сме били досега. Ще видим романтична ситуация или човек точно такъв, какъвто е. В края на седмицата Марс преминава в Риби, което ще повиши страстните фантазии. Време е да се освободим от срама и да поискаме това, от което се нуждаем. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

На представителите на зодията определено им е омръзнало да си пожелават падащи звезди, които да изпълнят желанията им в любовта. Тази седмица ще направите някои промени. Ако имате връзка, която е като задънена улица, то вие ще сте готови да си тръгнете.

Венера прави рязък съвпад със Сатурн и ще разберете, че може да има ограничения за взаимоотношенията ви, които трудно могат да се преодолеят. Ако сте необвързани за вас настъпва момента, в който осъзнавате, че повече не може да се криете за любовта. 

Кои са най-верните мъже от зодиака?

Телец 
 
През следващите дни не е добра идея да обсъждате любовния си живот с приятели. Без значение дали сте обвързани или не, отсрещната страна може да изкаже мнение или да ви даде съвет, които да не ви допаднат. За щастие, в края на периода Венера прави красива връзка във вашия социален сектор, а Юпитер във вашия знак. Напреженията в любовта трябва да се успокоят и определено ще има за какво да сте доволни. 

5 причини защо е важно да обичате себе си във връзката

Близнаци 

Истинските връзки изискват усилия и компромиси, Близнаци. Ще имате желанието да направите взаимоотношенията с някого официални. Добрата новина е, че тъй като Венера се съединява със Сатурн, има всички индикации, че ще получите това, което искате. За съжаление може да почувствате, че трябва да направите голяма жертва със себе си, за да „спечелите“ тази любов, което може да остави известно разочарование във вас. Близнаците в дългосрочна връзка ще имат хубава седмица. 

Ако сте напълно необвързани, може да се изкушите да се срещате с някого, който може да издигне репутацията ви. Не се впускайте в подобни авантюри, ако нямате истински чувства към този човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации