Александър Сано ще води ново шоу за 300 000 лв.

"Островът на 100-те гривни" е нашият вариант на “Million Dollar Island”
25 мар 2024 14:00, Петър Бойчев
27
Александър Сано ще води ново шоу за 300 000 лв.
Снимка БГНЕС

Стана ясно кой ще е водещият на най-новото риалити, което ще стартира в ефира на bTV. Това е актьорът Александър Сано.

"Той е огледало на това, което е самият формат - изключително комплeксен. За да успееш в това приключение, не трябва да имаш само 6 плочки на корема. Също както Сано е не само класически актьор, той е и музикант, продуцент, съпруг, баща..." - каза в ефира на "Тази сутрин" продуцентът на шоуто Николай Николов.

От началото на годината актьорът е отказвал два пъти да стане водещ на други предавания. Избира "Островът на 100-те гривни", защото обича предизвикателствата и мисли, че форматът е нещо различно.

"Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си и смятам, че ще ми се случи нещо много интересно. Видях предимствата на този формат пред други, които сме гледали до момента.", казва Сано.

Оригиналното име на риалити шоуто е “Million Dollar Island”, което е по лиценз на Talpa Studios. В България ще се реализира под името „Островът на 100-те гривни“. То ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лева.

Подготовката вече е в ход, а кастингът за участие започна на 13 март. В шоуто 30 непознати участници отиват на място, в което далече от всичко обичайно създават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат вкъщи с истински много пари, а властта е гривна на тяхната китка.

Огромният залог, конкуренцията и дивата природа ще разкрият детайлно чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат автентични и ще спечелят битките, дори когато късметът не е на тяхна страна, за да стигнат до финала и да вземат голямата награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: риалити шоусано
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
той е и музикант, продуцент, съпруг, баща..." и баджанак на един от големите мъртви бандити. Продажни бездарни ***!
25
0
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 1 месец
Телевизията днес:Гнусни реклами,лъжливи и изопачени новини,тъпанарски реалита,нискобюджетни сериали на който при 101-я епизод си забравил 1-я и 10 игрални филма които въртят през седмица.Важното е офцете да стоят в обора пред тв екраните.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Основното ,което има е чужда фамилия.А всички ,които не са истински българи се пробутват навсякъде, за да се казва колко това е нормално.
23
0
 
2
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
"Библиотеката" няма да я пипаш- там си е култовата Ана Ангелова, една от най-готините водещи :)
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз мислех, че ще води "Библиотеката"
21
1
 
7
 
! Отговори
още от същото преди 1 месец
По чужд формат, но наградата побългарена, 1 милион долара стават за българите 300 000. 1 към 6. Като другото милионерско предаване за 100 000.
20
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Ало, тевизионерите, не мислите ли, че вече ни задушавате с тези простотии, наречени шоута?! Запълвате си най-гледаното време с пошли и вредни формати, пръскате луди пари на разни "водещи", а народът трябва да ви гледа и да ви гласува! Май-на-та ви, от години не ви гледам, но вие вече прекалихте! Дано ви пръсне някоя по-яка магнитна буря и да изтечете без-дар-ни-ци, наг-ли!
19
0
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 1 месец
Наградния фонд е 300 000 лева! Тоест победителят няма да вземе 300 000 лева, а тези пари ще се разпределят между всички участници. Жалка история.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Място, от което могат да се приберат вкъщи с истински много пари, а властта е гривна на тяхната китка." Смях в залата...истински много пари? 300 бона е един апартамент. Преди 20 години в първия Биг Брадър дадоха на победителя толкова пари, а тогава заплатите бяха по 300 лева. Сега трябва да взимат един милион като награда победителите. Да не говорим че Игри на волята още дават жалките 100 000 лева за победителя. Иначе Сано е много добър актьор. В Под прикритие заедно с Билалов и Захари къртиха
17
1
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Още отсега предчувствам,че пак ще напълнят ефира с ДЖУКЕСИ , които си слагат срамнитe устни на мястото на истинските. Добре,че почва европейското по футбол ,дано по същото време изтече тая пoмияя.
16
1
 
8
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Новият Сървайвър, с тези гривнички още повече ще се даде власт на клюкарите и комплексарите в племето. Мощен скип, добре все пак, че ще го води Сано, а не противния и гннусен хомяк Буков, каквито слухове имаше...
15
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 1 месец
Ъхъ, ясно, пак сме го побългарили... И що не е рубли или долари, или 100-те лева?
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демек БГ продуцентите, купили правата на шоуто отново се опитват да минат тънко. Оригиналното шоу е "Million dollar island", но у нас шоуто не е за 1 млн, а за 300 000лв. По същия начин "Стани Богат" в оригинала е "Кой иска да стане милионер" и там победителят получава 1 млн /евро, долара, паунда / , а у нас дават жалките 100 000лв и то за много по сложни въпроси..
13
1
 
12
 
! Отговори
До ТВ критик преди 1 месец
Няма нищо чудно и нелогично в това.*** народ лесно се управлява , деморализация на населението и корупция в управлението .До като на народа се подхвърля "сеир и хляб" ,той- "народа" не създава сериозни проблеми на властта.
12
4
 
16
 
! Отговори
БОЙКОТ! преди 1 месец
В чест на укрите ли се казва 100-те ГРИВНИ?!? Няма да го гледам!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да го вземат за новия ергенин. И без това е баджо на Иво Карамански и е ясно, че жена му не е за един мъж. А отделно може да нагласи доведената си снаха, която почти му е набор, великата инфлуенсърка с 3 деца от незнайко колко мъже, която сега няма как да не роди, ако не е родила още, внуче на Иво Карамански и така и тя да си уреди добра издръжка, преди да мине на следващия.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
глупости ....
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"шоу за 300 000 лв."Островът на 100-те гривни" " Нещо не са ви верни сметките - 1 Украинска гривня = 0,0460 Български лева . :))))
8
0
 
10
 
! Отговори
тв критик преди 1 месец
единствено БНТ имат 2-3 предавания, които внасят малко култура и позитивизъм - История БГ, Иде нашанската музика, донякъде Референдум, макар и там доста се пуснаха по течението на пошлата ни и просташка политика. На Босфор ТВ 90% от гостите им по предаванията са участници в други предавания на Босфор ТВ и така се претопля само една скучна манджа, все едно на някой му дреме за участниците в някакви плоски риалитита.
7
1
 
30
 
! Отговори
тв критик преди 1 месец
Да обясня за неразбралите. Сървайвър, ама с друго име, барем някой се излъже, че е нещо различно. Пълна импотентност на телевизиите, едни и същи претоплени манджи. 15-ти сезон на Капките, 6-ти на Танцувай със звездите, 9-ти на Сървайвър, Пети на Ергенинът... Пошлост и скука, въртяща се около интриги с някакви пседвозвезди, които не са постигнали нищо в живота си, ама са известни, защото са известни и защото имат инстаграм. Телевизиите ни са пълно дъно и опростачват и без това кухото ни общество!