Адвокатите на Джоли: Брад Пит й е посягал често

Бившата звездна двойка води битка за френската им винарна
5 апр 2024 17:15, Петър Бойчев
20
Адвокатите на Джоли: Брад Пит й е посягал често
Снимка БГНЕС

Юридическият екип на Анджелина Джоли обяви, че Брад Пит многократно й е посягал, далеч преди прословутия им спор през 2016 в частния им самолет, който стана публично достояние.

Tова се твърди в новоподадени правни документи, които адвокатите на актрисата въведоха по делото, свързанo с битката на бившата звездна двойка за тяхната френска винарна.

Представителите на 48-годишната Джоли подадоха документи във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, в които се казва, че 60-годишният Пит е проявил физическа агресия спрямо Джоли.

"Въпреки че историята на Пит с физическо насилие над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет бележи първия път, когато той е проявил физическо насилие и върху децата", каза правният екип на Джоли в съдебните документи за текущото съдебно производство.

Източник, близък до актрисата, заявил, че Пит отказал да потърси помощ, за да се справи с гнева и агресията си.

"Пит така и не осъзна случващото се и не само поиска частично попечителство, включително над деца, с които не е имал стабилна връзка от години, но също така обяви, че ще иска пълно попечителство, ако те не се привържат достатъчно към него", пишат адвокатите на Джоли в документите.

Юридическият екип на Анджелина заяви в съдебната си декларация, че въпреки това тревожно искане, Джоли все още не е обявила, че иска пълно попечителство над децата, а вместо това неин приоритет са желанията и нуждите им.

Вътрешен човек, каза на Дейли мейл, че актьорът от "Имало едно време... в Холивуд" си е причинил множество допълнителни проблеми с бившата си съпруга, заради дългогодишния им съдебен спор за френската винарна.

"Пит провокира Анджелина", казва той. "Тя не иска да се занимава с това, не иска да изкарва нито един от тези факти, но го прави само защото делото на Пит срещу нея я принуждава да се защитава."

Той описва ситуацията като невероятно тъжна, добавяйки, че Джоли просто иска Пит да продължи напред и да я остави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Русия
Как Дронов се превърна от селско момче в Шаман - любимият певец на Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 седмици
Епа то това се знае от всички, всички сме гледали мистър и мисис Смит. Аджелина явно носи на бой, мъжко момиче е, все се снима във филми където или млати или я млатят - Томб Райдър, Туристът - все такива. Плюс това на съдиите трябва да им е известно че насилието може да е в основата на секса за много хора, достатъчно е да влезне човек в един секс шоп и да види инвертара - бухалки, камшици, белезници...
18
1
 
1
 
! Отговори
брат преди 3 седмици
То това не е жена изобщо, нали си махна циците и доста от вътрешностите.Не знам как някой мъж би могъл да му се възхищава на това изчадие с грим.Отвратителна е и тотално изкукала, малко я е шамарил.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък си посегнах преди час.
16
1
 
2
 
! Отговори
Пищова преди 3 седмици
С аверчето Пит доста често сме жасали маникенки на арбанаси.голям пич е
15
5
 
9
 
! Отговори
Лидия преди 3 седмици
Трябвало е да я смачка.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При три биологични деца няма как да не и я посягал често, те не се раждат от въздуха.
13
3
 
2
 
! Отговори
рон жАрАми преди 3 седмици
да потвърждавам и ще искам да съм основен свидетел тя е искала там А ТОЙ ВСЕ И ПОСЯГАШЕ В ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА!!!..знаейки че там е най тЕсно и най сладко!!!само че нашия браТ не знае че за там се иска да ти е твърд като каруцарска спица и затова нашето момиче на оня дъртия войта се е оплакала не иска мек да и посяга...затова брате пичте запомни едно....САМО МАСТИКАТА ГО ПРАВИ ТВЪРД!!!
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И като е отупвал какво? Даже се е разхубавила от маризенето...
11
16
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 3 седмици
Може да слагате минусчета бедни ми буулгаариистанци,но това е истината.Аз живея под слънцето на Калифорния и си пия кафето в 8 сутринта на верандата гледайки океана и не ми се налага да бачкам като вас,а вие бедни мои ще избирате поредно правителство което ще ви клати без вазелин.Пишете минуси,пишетееее...
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анализатор И като се дразниш кво?
9
15
 
8
 
! Отговори
Анализатор преди 3 седмици
Много се дразня на смешни българчета дето не са из;изали от селуууу,обаче са запознати с всички проблеми в Хиливуд.Живея от 30 години в Лос Анджелис и тия звезди ми израснаха пред очите.Вижадал съм ги всички,а с някой от тях съм и говорил.Специално за Пит мога да ви кажа,че е мноого голяма сеелска пръъчка.Цял Лос Анджелис знае къв ръб е,жалъка,заядлива пияница от сялу Оклахома.Джоли е много земна и възпитана жена.
8
2
 
6
 
! Отговори
Бясно куче преди 3 седмици
или бясна *** като започне да посяга наред и да троши общото ви имущество какво се прави? 1. Неутрализира се, без да се наранява, за да не пострада тя/той, вие, децата, съседи. 2. Вика се МВР. 3. Подава се жалба в Прокуратурата. Първата стъпка изисква определена подготовка. Останалите две са елементарни и достъпни за всеки. Колко от нас го правят, обаче?
7
6
 
21
 
! Отговори
дрън-дрън-ярина преди 3 седмици
лъжи тип Амбър Хърд. Жените много обичат да лъжат и да се изкарват жертви.
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кукувицата е фенка на ЛГБТ глупостите и ги прилага нещата на децата им! Естествено че Пит е взел решение да се разкара. Това с физическият тормоз е опит вещицата да очерни репутацията му и да попречи на Брадли Пит да спаси децата си ! Отвратителна женска злоба!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
такава несправедливост може да бъде разрешена само чрез една винарна, поне една
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В брака истинските емоции започват, когато двамата не могат да се понасят един с друг.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
... Но не достатъпно ...мухаххах
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Съмнявам се ама Откачалка си е за бои, тая е мръднала тотално.
1
3
 
10
 
! Отговори
ьааььа преди 3 седмици
Ама всички го Видяхме той я счупваше в МС Смит и тя него . Какво лошо има. Важно е накрая как завършва всички. Това е пред игра.

Спонсорирани публикации