Линда Петкова пусна козунаците - 34 лв. малки, 59 лв. големите

Великденските й вкуснотии са безглутенови
8 апр 2024 09:32, Петър Бойчев
130
Линда Петкова пусна козунаците - 34 лв. малки, 59 лв. големите
Снимка БГНЕС

"Готови сме за козунаци 2024!". Така Линда Петкова откри сезона на сладките тестени изделия, типични за трапезата на Великден. Жената на Кирил Петков има малка сладкарница в центъра на София, в която предлага безглутенови вкуснотии и както всяка година и тази съобщи на последователите си в социалните мрежи, че вече приемат поръчки.

Тази година предлагат три вида козунаци - със стафиди и цитрони, с натурален шоколад и бадеми или шипков мармалад и орехи. Има малки по 450 г и големи по 950 г. Малките са по 34 лв., а големите - 59 лв.

Потребители в социалните мрежи и този път не пропуснаха да изразят възмущението си от цените, пише Фокус.

- “Възмутена съм, дори в Белгия няма такава скъпотия....госпожо Петкова, нямам думи";

- “Нали разбирате, че без глутен означава без бяло брашно, а без бяло брашно няма конци, а без конци имаме кекс и нищо общо с козунак?", пишат в мрежите.

Козунаците са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, мая, кора от лимон и канела и са подходящи за хора с алергия към глутен, уверяват в публикация на Facebook страницата на сладкарницата. А бройките са много ограничени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от Звезди
Надникнете в имението на Жизел Бюндхен в Маями
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
7
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 седмици
Цените са функция на търсенето и предлагането. Няма скъпо, няма евтино. Търсят ли й се на тая Линда козунаците? Ако е така - защо да намалява цените? Спрат ли да се търсят - цените ще паднат. Това е. Набийте си го в комсоц- главите! 'баси!...
117
4
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 седмици
За обикновените българи тая "демокрация" е пълна лудница - по- зле и от соца на бай Тошо! 59 лв. козунак очаква купувач бу нак...
116
3
 
5
 
! Отговори
Стела преди 3 седмици
Ами всеки прави каквото може ,Киро може да ви лъже и да фукат цените с Линда, вие можете да вярвате на лъжците,да се пенявите и всичко си е в реда на нещата.Всичко е много просто.
115
5
 
7
 
! Отговори
s3 преди 3 седмици
Линда петкова да фаща лудото кире и да заминават за Канада.Иначе ленчето ше го държи за парапета.
114
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро и Линда сега сглобка ли са , некоалиция ли са , но семейство за пример пред обществото съм сигурен , че не са . Тъй де , Кире простото се вре да е публична личност , а всяко нещо си има цена , трябва да се плаща , иначе тяхна си работа .
113
2
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 3 седмици
,,След първата лъжа всяка истина е съмнителна. След втората лъжа всички съмнения са истински.,,Киро туй май за теб се отнася.
112
3
 
16
 
! Отговори
е ле па тая ! преди 3 седмици
Дошла чак от Канада да ни меси козунаци...айде моля ви се не ме разсмивайте...а мъжа и меси задните бузи на кака Лена...КАКВА евроатлантическа ИДИЛИЯ !!!!
111
3
 
8
 
! Отговори
мдааа...ха-ха-ха преди 3 седмици
Линда по скоро пусна ПАРАПЕТКОВА в чаршафите на Про100 Киро...Тя докато меси козунаци мажо и Киро мачка парапета на Лена...гледайте ония запис от стълбището и ще разберете какво искам да кажа !
110
2
 
3
 
! Отговори
Мария преди 3 седмици
Търгаши! Ако мине номера.Щом има ,, бедни " да им ги купуват може да нафука още цените .А бе толкова сте лесни за измамниците нищо ,че се перчите и се правите на много ,, умни" като променкаджиите .Аре бързо се записвайте,че Киро и Линда ви чакат Киро не е от търпеливити
109
2
 
7
 
! Отговори
Хищна хиена преди 3 седмици
За Лена ще бъдат безплатни, нали ?
108
1
 
2
 
! Отговори
Бай Кой преди 3 седмици
Ще ям козунаците на Линда !
107
3
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 3 седмици
След снимките които се появяват изниква въпроса-Киро кога ще натириш Бойко Рашков за контактите му с лицата на мафията.същото се отнася и за Живко то механи ,то плажове то часовници и въпреки всичко той трябвало бъде глав. сек.нали?Ние сме възмутени,жестоко обидени от действията ти е не колкото тебе де ама все пак.И тъй като си загрижен за хората кажи на Линда да намали цените на козунаците
106
1
 
4
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 3 седмици
Да си ги ядат ....
105
1
 
4
 
! Отговори
Ром с преди 3 седмици
До Чукундура Ром с. Ти чете ли какво пиша или по стар ганьовски обичай ...да се изаакам на всичкО ? Да,така е ,.както казваш ].но и на 2 мекици себестойноста им е 20-30 ст +60-70 ст сладко и сирене =1 лв,но искат 8.50 лв (ОСЕМ ЛЕВА И петдесет стотинки ) и ходят там и народ има ...или пък кафето 5 лв (30 грама ..то да не е от това което се ака..] Мисли с таз чукундура преди да коментираш,да не са реални цените които ги искат в София..а Тя защо да не иска ...у нас вече искат 10-но повече
104
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз не разбирам Линда защо не се разведе с Кирчо? Дъщерите им са достатъчно големи, тя не е зависима финансово от него, ето работи си жената, намират се клиенти и за високите й цени, нищо не й липсва, справя се и сама. Няма нужда да се излага като стои с тоя! А и като го *** дава лош пример на дъщерите си и ги учи да нямат самоуважение! След време и те ще повторят модела защото такъв пример са получили. Това ли иска за тях? Какво й има на тази жена?!?
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди време, в кръчмата влезе една бременна, която била "суровоядка", веган, с нетолерантност към глутен и искала продукти с по-малко захар. И като я поптиах, как точно е оцеляла до този момент, очите и станаха на чинийки и започна с обичайната логретия на западните феминацита - Патрирахлен шовинист, антисемит, хомофоб, расист, женомразец ... уау - не, че нещо, но в този момент излизах с бисексуална жена от африкански произход и най-добрият ми приятел бе евреийн, а шефът ми беше жена ... ама ...
102
5
 
5
 
! Отговори
Ром с преди 3 седмици
Аз съм против политиката на Кирчо на Петко ,но оставате жената да си работи и не я смесвайте с нейният просто Киро...КЮФТЕТАТА отделно,мухите отделно .. .Това са й цените за козунаци,това е нейно решение основано на калкулацията й.. . В София пишман майсторки за погача искат по 40-60 лв ,за едни МЕКИЦИ (2 броя) +конфитьор и сирене (по 30-40 грама) искат 8.50 лв или пък кафе 5 лв и корусан 3.50 лв (за закуска-10 лв ти излиза).. Тъй че предвид софийските цени,напълно реални са й цените!
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 75 - Айде, айде, адйе ... много добре помня, как след 2014-а, всички станаха глутено нетолерантни, ама също така и вегани, всеки втори имаше лактонетолерантност, ама ако видеше хубав десер, бил си взимал спещъл хапче ... Изведнъж 10-12% от популацията стана алергична към 95% от храните, а преди беше 1 на 1000, а хипер алергичните бяха 1 на 5000.
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Случаен минувачАми не купувай! Никой не те задължава
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 99 - Да бе, ама е просот нагло и безочливо.

Спонсорирани публикации