Ўеф “окев за скъпите козунаци: »ма "‘ерари", има и "–ено"

Ќие не определ€ме цената, решаваме дали да купим
17 апр 2024 11:41, ѕетър Ѕойчев
68
Ўеф “окев за скъпите козунаци: »ма "‘ерари", има и "–ено"
—нимка Ѕ√Ќ≈—

 улинарни€т корифей јндре “окев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди ¬еликден. ќсобено когато стана €сно, че н€кои от т€х може да надхвърл€т космическата цена от 200 лева за килограм.  

«наете, че "‘ерари" и "ѕорше" имат различни цени, отколкото едно "–ено" и един "‘иат". Ќие не може да определ€ме цената на козунаците. ѕроизводителите, сладкарите или пекарите решават каква да е т€, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, за€ви пред bTV той.

»ма козунаци, за които пекарите сами си мел€т брашното, купуват органични €йца и това ги прави по-скъпи продукти.  акто има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. јз н€ма да си го куп€, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф “окев.

ƒон€къде има и пиар. Ќ€кои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го куп€т дори и за подарък. «а мен повече е маркетинг, за€ви още кулинарни€т гуру.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


68
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
50
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
яж си ги! ќт алкохолици акъл нещем....
49
1
 
2
 
! ќтговори
јз преди 1 месец
ўом цената на козунака не е фиксирана от правителството, предприемачът с малка пекарна може и на 200 лева да ги продава ако има клиенти.ѕрав е шеф “окев. “ака например около офиса има много места с обедно меню и н€кои си взимат и пакетирана вечер€ оттам.  ато можеш да си позволиш и не ти се занимава да готвиш или не можеш, тво€ си работа как си харчиш парите. јз готв€ и не разчитам на такъв тип зареждане с храна, но не го осъждам. јко е скъпо, просто не го купувам.
48
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕрав е - в Ѕългари€ всичко е –ено, ама –ено 19 от 98-***. ¬ чужбина има и ‘ерари.
47
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ид€ха малко попул€рност и н€кой лев и айдеее ... Ћорд „ирпак!
46
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе знам кой е този клоун, защото от българска гурме кухн€ не се интересувам особено (30 години и даже не сте ћишелин –окомендед! —ћ≈ЎЌ»÷»!), но вече активно ще изб€гвам заведени€ с негово име,когаот излизам.
45
0
 
0
 
! ќтговори
ќлимпий ѕанов преди 1 месец
¬чера си купи козунак "Pagani zonda"
44
4
 
3
 
! ќтговори
—праведлив преди 1 месец
“ова е то демокраци€ - за мафи€та и олигархи€та отбран козунак, а за простолюдието - отпадъка. ƒа ¬и е сладко !
43
1
 
10
 
! ќтговори
анонимен преди 1 месец
јйде бе, шефове: “окев, кошмар ћанчев, канадски Ћинди, ще ме убеждават колко са им хубави козунаците! Ѕабите и майките ни ги правеха вълшебни, без разни шефчета да им вис€т на главите!
42
0
 
2
 
! ќтговори
ƒо 46 преди 1 месец
ƒо един момент - да , съгласен съм . Ќо след 18 дена (както е написал човека) е по скоро признак за мощни консерванти , не за качество . ѕредполагам мисленето им е , че щом е скъп н€ма да е толкова бързооборотен и му слагат консерванти за да издържа по дълко на щанда и после клиента да е доволен. »наче по ¬еликден и аа си мес€ и н€ма вариант каквото и да сложиш след 5-6 дена да е мек като сега изпечен , камо ли след 18 дена
41
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
кулинарни€т гуру ?! по скоро пи€ни€т гуру , преди имаше култов китайски филм - пи€ни€т майстор ,този е малко като него готви добре само когато е пи€н
40
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо »мам питанеѕринципно, сладкишите които се прав€т предимно с масло(животинска мазнина) издържат много повече от другите. ѕо-скоро това е признак за качество, отколкото обратното.
39
0
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко никой не им купува скъпи€ козунак н€ма значение каква цена са му сложили
38
0
 
18
 
! ќтговори
»мам питане преди 1 месец
Ѕате шеф гуру-кулинаро-корифей, откъде да си куп€ козунак, който наистина да е като "‘ерари" сред останалите видове козунаци? ¬ече купувах един от едно наистина уж луксозно м€сто. Ѕеше много мек, но е трудно да прецениш дали е обикновен леко подсладен хл€б или е козунак. Ѕеше останало едно доста гол€мо парче, б€хме го забравили и след 18 дена установ€вам, че дори не се е развалило, нито се е втвърдило.  акво ли са му добавили, за да е такова чудо?
37
2
 
20
 
! ќтговори
kim преди 1 месец
ј дали и вкуса и качеството на козунака са "ферари" или само цената? ¬ това е проблема
36
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ма и ћосквич
35
0
 
5
 
! ќтговори
Ўнапс јндре преди 1 месец
»ма раки€ и шльокавица.ќт шльокавица мноо боли гльвъта и после безплатен пансион от открит тип.
34
3
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’одил в затвора, попаднал на хора, но не станал човек...
33
2
 
21
 
! ќтговори
јмиии преди 1 месец
ƒƒ— на ресторантите още е 9%, защо..?
32
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕерси€ и –имската импери€ сключват договор за борба с арабите едва, когато вече е твърде късно. Ќе усп€ват да координират действи€та си и са разбити.
31
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ма и чист кокаин а има и амфетамини. “окев е на кокаин

—понсорирани публикации