10 отличителни черти на прекрасния съпруг

Разпознава кога имате лош ден и се грижи за вас
16 май 2024 00:00, Михаела Лазарова
22
10 отличителни черти на прекрасния съпруг
Снимка: Istock

Да бъдеш прекрасна съпруга и партньорка за мъжа до себе си, изисква постоянни усилия. Но в любовта нещата трябва да се случват и в двете посоки. Какво обаче прави един мъж страхотен съпруг и партньор?

1. Забелязва малките промени - Мъж, който ще бъде страхотен дългосрочен партньор или съпруг е този, който обръща внимание на малките неща. Забелязва положителните промени във външния ви вид, че имате ново хоби и т.н.. Но може и да забележи, че вече не се отдавате на любимите ви занимания, приятелите и да ви насърчи да се забавлявате.

2. Прави малки изненади – Жестовете, които правим в любовта не струват много като пари. Те обаче носят послание и помагат на това да изградим силна любовна връзка връзка. За жалост, някои мъже смятат, че жената не бива да се разглезва с подаръци и цветя, когато няма повод за това. Мъжът, който е прекрасен партньор и съпруг мисли по друг начин.

3. Той казват „благодаря“ – Вълшебна дума, която някои мъже се срамуват да изрекат към любимата жена, защото смятат, че не е мъжкарско. Но прекрасният съпруг и партньор, винаги оценява усилията на любимата си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от Общество
Меко казано е важно: Каква тоалетна хартия използваме?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 6 дни
Точно такива са татковците ни. Дано и съпрузите ни с времето да докажат, че са такива завинаги, а не само в първите години на брака.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Обикновено търсят десетина години по-млада, за да я подлъжат колко са голямата работа, като си прикриват жалкото минало.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хайде другия път и добрата съпруга да опишете.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Току-що описахте жиголото или любовника.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нискочел, гледа лошо, жип на лизинг който покрива с вашата заплата..
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не пие, не пуши, по жени не ходи, не ebbe......
11
2
 
4
 
! Отговори
Семейна идилия преди 6 дни
***, на когото можете да харчите парите и да му слагате рога.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Търси булка със зестра!
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А кой пита мъжете коя е перфектната съпруга? Мъжът дали не иска вкъщи да му е спокойно, а не жената да му мели за разни свои проблеми, какво чула от приятелки и подобни? Мъжът не е психоаналитик, а и губи мъжествеността си, ако дава всичко на жената.Жените напускат масово "добрите момчета" заради загуба на интерес към тях.На всеки мъж му се е случвало да е отритван заради "прекалено показване на любов".Логиката- ако показваш зависимост от нея, не се конкурира с други жени за теб и не си награда
8
4
 
8
 
! Отговори
хаха преди 6 дни
Всъщност подобен на описания мъж жените масово го напускат като "***". Липсват му качествата на "лошото момче" и не е интересен. Жената има вродено качество при спокойствие с партньора да започва да чуства скука и да мисли, че се е прецакала с него. Когато той й обръща много внимание и явно е зависим емоционално от нея, приема, че явно други жени не го искат и затова го прави, съответно не става. Затова и почти всяка би отказала да е с девствен мъж примерно.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хахахах, принцесите очакват всичко това насреща дава нищо - викане, претенции, меркантилност, глезотии и един сандвич не може да направи. Да си седят стари моми като Мишето и да си развъждат по 10 котки.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Мише пак ли ти? Няма ли да си намериш някой че да спреш с тези глупави статии преписани от Аз Жената.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
A kak мислят в арабскя свят по въпроса?!
4
11
 
2
 
! Отговори
Опитна преди 6 дни
Хайде сега и с претенции, какъв щял да бил, какво щял да казва и да прави... Не ни трябва съпруууг, вече сме играли тази пиеса. Някои сме играли в един и същ театър десетилетия. Време е за забавления. Само едно ни е необходимо от мъжкия пол и това не са хубави комплименти, нито дълготрайни превръзки. Да го вади и да го удря по масата да видим с какво разполага и после ще преценим дали става и за съпруг, не на нас, разбира се. Всеки мъж заслужава хубава вечеря. Но не всеки получава и закуска
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Обичате се!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И всички трябва да разберат,че тука са описани не един мъж Ами няколко мъже...
1
14
 
8
 
! Отговори
Катя преди 6 дни
Съвсем различни са от описаните. За какво ти е съпруг, който ще ти прави малки изненади и ще ти казва благодаря като не е висок поне 1.90, няма плочки на корема и атлетично слабо тяло, печели под 120 хиляди лева чисто на година, няма собствен апартамент в София и не може да осигури 2 екзотични екскурзии на година?

Спонсорирани публикации