Какво показва дали сме един за друг с партньора ни?

Прошката е съществен елемент в отношенията ни с другите
19 май 2024 23:00, Михаела Лазарова
8
Какво показва дали сме един за друг с партньора ни?
Снимка: Istock

Понякога в една връзка можем да стоим дълго, преди да разберем, че отношенията са изчерпани или че просто с този човек не сме един за друг. Колкото и банално да звучи, в крайна сметка, всеки от нас иска да е щастлив и обичан. И ако не се чувства така, е по-добре да напусне тези отношения, за да намери хармония някъде другаде.

Има някои ясни показатели, които ни ориентират дали с партньора ни сме наистина един за друг. И ако те отсъстват във връзката ни, ясно е, че бъдещето няма да е розово. Вижте кои са те:

Не се смеете заедно

Смехът е здраве, смехът е обич и прилив на хормони на щастието в нашето тяло. Ако с вашия партньор все по-рядко се смеете заедно или пък смехът никога не е бил съществена част от връзката ви, помислете дали искате такива безрадостни отношения. Животът е твърде кратък и минава много бързо, за да го изживеем без споделени усмивки с любимия.

Не планирате заедно

Ако във вашата връзка липсват съвместни планирания, обсъждания на нещата, които искате да правите в семейството или работата си, това е симптом за дисбаланс в отношенията. Една здравословна връзка, колкото и условно да е това определение, се нуждае от взаимност и споделеност. А ако плановете ви не включват мнението на партньора, за какво сте с него/нея изобщо?

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
Мише, по-важно е да сме един в друг!
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато е налице физическо привличане плюс разбирателство.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин е нeвменяем.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!