Мъж отказа $100 000 за да напусне работа, колегите му изнемогвали

Добрият служител работи в заведение за сандвичи
23 май 2024 20:53, Петър Бойчев
25
Мъж отказа $100 000 за да напусне работа, колегите му изнемогвали
Снимка Пиксабей

Известен инфлуенсър постави на изпитание лоялността на служител, но бе изненадан от реакцията му. Изкусителят предложил на мъжа 100 000 долара, за да напусне работа. Той обаче отказал обезщетението от колегиалност. Случаят е от САЩ, предава Дарик.

Лоялният служител работи в заведение за сандвичи. В един от работните му дни дошъл инфлуенсърът и му предложил сумата, но само и единствено, ако веднага напусне работа. Мъжът обаче казал, че не може да остави колегите си, защото и без това няма достатъчно персонал.

Клипът с лоялната постъпка става изключително популярен в интернет. Видеото забелязва и председателят на Федерацията по свободни спортове Дана Уайт. Той решава да отиде в ресторанта за бързо хранене и да даде на работника 15 000 долара заради коректността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всички безработни ли станаха инфлуенсъри :)))
23
1
 
2
 
! Отговори
Да,бе,да преди 1 месец
Кой луд няма да напусне?Това видео е старо...От една година...И не на последно място,това е макдоналдс...кой луд няма да напусне макдоналдс за $100.000.Това са безумно много пари и то в брой,като се има в предвид,че тука %98 нямат над $500 в сметката и живеят от заплата на заплата.
22
5
 
5
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 месец
И днес дойде при мене един и ми дава 10 000 000 ако веднага се откажа от таксито, е няма как да си оставя 13 год ръждясала Дачия Логан Комби! !!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 17. Брадчед, земи се в ръце и започни да говориш на български език, че си много зле.
20
0
 
6
 
! Отговори
Аман преди 1 месец
Аман от тинтири минтири! Кажете го кой е инфлуенсъра! Да дойде да пробва моята колегиалност! :))
19
4
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
В Глово за 2 часа на ден взимаш 100 лева само от бакшиши. Имам един познат на 8 часа, 400 лева дневно от бакшиши и още 1200 чисто на месец заплата. 22 работни дни прави на месец и доволно прибира 10 хиляди лева чисто. Жена му е сервитьорка в ресторант и под 5 хиляди лева на месец чист доход никого не е падала. За София се водят хай ърнари с 200 хиляди лева чист годишен доход. Имат 4 апартамента, нямат средно образование.
18
3
 
5
 
! Отговори
Пфф преди 1 месец
Ако е в Сан Франциско, Сан Диего или Ню Йорк, най-вероятно печели доста над 100 хиляди долара годишно, така че това не е голяма сума, за да напусне работа. В САЩ бакшишите са задължителни, като има места където почват от 15% минимум. Дават ти таблетчето и избираш 15%, 25% или 50% бакшиш.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Любопитно ми е, колко бакшиш е оставил "тубъра" дето вади пари с видеото.
16
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ъъъ, у нас в ИТ сектора съкратихме колега, че започна да абюзва, работейки Б2б И фрийланс на 4 места и го хванахме. 220к лв. обезщетение за човек на 30. Тука ми говорят за 100к долара.?! При бачкотещите бачкери 100к долара са си пари, де.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изкуккали бабишйерници и дедки мятат парите. И не е важно дали и как гласуваш, важно е кой е наврял флашката с изборния "резултат" в мадуровите машинки в деня за ИИ размисъл. И всите гласуващи на майчин език десетки хиляди чисти българи екскурзианти трето поколение да избират прасеевски и дпсеевски
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 12. Верващите мятат пари през балкона и ходят на "избори". Даже се връзват от писма как нкой ще им даде няколко милиона само трябва да изпратят пари за "превода".
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само една забележка - Dana White на български е Дейна Уайт, а не Дана.
12
1
 
7
 
! Отговори
3ахитрял преди 1 месец
Тия постановки ги има от една камара време, вече никой не ги брои за значими:https://youtube/watch?v=DuQbOQwVaNE
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължение: в 5:25 ч сутринта белчо отишъл до фитнеса да потренира 10 минути. След което получава платен аксес до душче, тоалет и бегом в 6 ч. Сутринта на сандвичената тръстика - първа работа за деня. Добре дошли в реалния живот. И приказките за дядо коледа с чувала- подарък от 100 хилки, ги оставете на вЕрващите нас са ни лъгали достатъчно да прозираме истината
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идеята е да има сълзи, радостно изумление, благородство и докато се осъзнаеш, избършеш сълзите и успокоиш дишането, асоциалките пак са те преметнали.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз мога да направя клип как предлагам 100 милиона, но не ми се занимава. Който иска има голямо поле за действие.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 5. То няма имена няма нищо вероятно с цел реклама та и ние да драскаме по телефоните да намерим клипа и да зяпаме, тоест да им направим още парички.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
5 e прав, всичко е фейк в инстаграм и е само с мания за гледания и лайкове.
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Белчо отказал кинтите с довода, че иска да работи за 10 долара на час с бакшишите на 3 работи и по 18 часа на ден, докато падне на браздата и дарят тялото му на науката. Колко умилително! Направо да се разплаче човек. А като му свършило третото работно време в 24 часа Белчо отишъл да подремне в колата си на паркинга, в 5:15 сутринта будилникът му го събудил и той си направил кана кафе в импровизираната полева кухня- палатка
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак некви фейкове. Предварително са се разбрали да направят подобен клип за да го врътнат и направят парички от гледаемост и реклами, а после да си ги делнат. После пък се появава някой друг инфлиенцър да даде 15 хилки. Що? Ми гледаемост, реклами, а раята свайпва тилифоня и се радва. Фейк до фейка. Завършвам с въпрос. Как точно избира да отиде точно в това заведение и да пита точно тоя работник?